U19-holdet 

Århus Håndbold U19 er et talentudviklingsprojekt, der for os i Århus Håndbold og omegn, handler om at samle og optimere Århus Håndbold med lokalt talentarbejde. Indsatsen i de lokale klubber styrker ikke blot kvaliteten i Århus Håndbold, men understøtter også samarbejdet mellem klubberne i det østjyske.

Siden starten for Århus Håndbold U19 i 2007 er det gået godt, i sæsonerne 11/12, 13/14 og 14/15 blev Århus Håndbold U19 danske mestre.
Fra sæsonstart 2019 ændres årgangsstrukturen i dansk børne-og ungdomshåndbold fra lige til ulige årgange, hvorfor Århus Håndbold U18-holdet derfor ændres til Århus Håndbold U19.

Århus Håndbold U19 er et tæt træningssamarbejde på tværs af hold og aldersgrupper inkl. VORES HOLD, hvor de unge spillere får lov til at prøve kræfter med ligaspillerne og træning på højt niveau. Med dette arbejde, håber vi på at Århus håndbolds succes i ungdomsrækkerne kan overføres til Herreligaen, så vi bliver en fast del af toppen i dansk herrehåndbold og på sigt også får europæisk succes. I mange år har assistenttræner Simon Sørensen stået i spidsen for U19-holdet, men har også stået i spidsen for herrernes U20-landshold. Derfor har tidligere spiller i Århus Håndbold, Robert Gunnarsson, fra 20/21 overtaget trænerposten på Århus Håndbold U19.

U19-truppen 2020/21

BAGSPILLERE:

Christian Jørgensen
Emil Grabe
Mathias Olsen
Rasmus Lønstrup Petersen
Tobias Skyum
Frederik Rovet
Mathias Laustsen
William Lærke
Mattis Goos Nielsen
Mikkel Hemmeløff
Samori Pontoppidan
Thure Fuglsang
Markus Skov

KEEPER:

Mads Museth
Morten Anggard
Kristian Sunde
Casper Hebsgaard

STREGSPILLERE:

Carl Søndergaard
Christian Emil Riisberg
Magnus Vestergaard
Christian Bonde

VENSTRE FLØJ:

Frede Stenbæk
Peter Kielsholm Jacobsen
Nicolai Snogdal
Jakob Magne Merrild

HØJRE FLØJ:

Frederik Nielsen
Jacob Sejer
Nikolaj Guldborg

Cheftræner for U19-holdet, Robert Gunnarson, kan kontaktes på følgende:
robbigunn@gmail.com

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her