VI SKAL VÆRE OMSTILLINGSPARATE MOD ET BREDT FUNDERET RIBE-ESBJERG MANDSKAB

15. sep 2022

Lørdag aften er der igen kamp i Fælleden. Modstanderen er Ribe-Esbjerg HH, og der er to vigtige point på spil. Det er ikke længe siden, vi sidst tørnede sammen med vestjyderne i en testkamp, hvor vi stod som vindere.

Det er dog et Ribe-Esbjerg i bedre forfatning, end da vi mødte dem i preseason, som kommer til Fælleden. Nick Rasmussen sætter ord på det Ribe-Esbjerg hold, vi møder lørdag. 

Da vi mødte Ribe-Esbjerg i preseason, havde de en 8-9 spillere, som de skulle have spillet ind på deres hold. Når man kigger med afsæt i pokalen og deres tre første kampe i HTH Herreligaen, er det tydeligt, at de på de seneste fem-seks uger, er kommet et godt stykke videre. 

De er ret bredt funderet på deres hold, hvor der er mange, som byder ind. Så for vores vedkommende gælder det om at være omstillingsparate, alt efter om det er Jonas Larholm eller Magnus Haubro, der styrer dirigentstokken. De har også to gode og spændende stregspillere i Jesper Munk og Andreas Søgaard. Jeg synes, at der er sket meget, siden vi mødte dem i testkampen

Vi kigger ind i 4. runde i HTH Herreligaen, og for SAH vil en sejr betyde sæsonens første, vigtige point. Målet er en sejr!, siger cheftræneren.

Vi skal gerne være mere sammenspillet. Det tror jeg på, at vi er. Jeg synes egentlig, at vi producerer godt med chancer i alle vores kampe, og det skal vi fortsætte med. Vi bestræber os på at komme på pointtavlen. 

Vi håber på at se en masse mennesker i hallen lørdag, så vi kan skabe en fed kulisse for spillerne. Den 8. mand er et vigtigt element, som truppen og Nick Rasmussen sætter meget stor pris på.

Folk skal komme i hallen, fordi man er rigtig glad for håndbold og håber, at det går godt for SAH. Drengene viser noget flot håndbold, og det synes jeg, vi blandt andet viste for en uges tid siden i Ceres Arena mod Aalborg. Nu er det i Fælleden det gælder, og jeg har en tro på, at vi kommer til at vise noget tilsvarende på lørdag i Skanderborg. 

Kampen mod Ribe-Esbjerg HH spilles på lørdag klokken 18.00 i Fælleden i Skanderborg. Har du ikke allerede sikret dig en billet til opgøret, kan du købe den her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/81689/Skanderborg_Aarhus_Haandbold_-_Ribe-Esbjerg