VI SKAL STIKKE EN KÆP I HJULET PÅ KIF KOLDING

21. sep 2022

Torsdag den 22. september går turen til Sydbank Arena, hvor KIF Kolding venter i en fysisk hård kamp. Det er et af de hold, som har lukket færrest mål ind i denne sæson, og der bliver delt tæsk ud, når man kommer tæt på. 

KIF Kolding har en fantastisk defensiv med Anders Beuschau, Vetle Rønningen, Steven Plucnar Jacobsen og Benjamin Pedersen. Derudover er de godt styrket på kanterne af Jesper Meinby, Jens Svane og Mads Peter Lønborg. Og så har de Sander Øverjordet, som binder deres spil godt sammen. Det er et kollektiv, og jeg synes virkelig, at man kan se, at de arbejder for hinanden. Men det er deres defensiv, vi har mest fokus på her op til kampen, fortæller Nick Rasmussen. 

SAH-truppen har haft nogle gode træningspas efter kampen mod Ribe-Esbjerg, som bød på nogle gode takter at holde fast i og arbejde videre på. 

Jeg synes, at det var glædeligt, at vi fik gang i vores 7 mod 6 spil mod Ribe-Esbjerg. Vi skal have luget ud i småfejlene, men når jeg ser vores kampe over en bred kam, så er jeg egentlig godt tilfreds med de ting, jeg ser. Og ikke mindst hvad jeg ser til træning hver eneste dag. Så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at tage til Kolding. Vi glæder os til at komme ned i deres flotte halveg se, om vi kan være det første hold, der stikker en kæp i hjulet for et af de få ubesejrede hold i rækken. 

Cheftræneren er ikke i tvivl om, hvad holdet skal lykkes med for at sikre en sejr og to point til kontoen. 

Hvis Erik Toft er tilbage, og de spiller med både ham og Thomas Boilesen, så skal vi grundlæggende være dygtige til at kunne vurdere vores forsvar i forhold til de to. Og så er det meget vigtigt, at vi får fat i Sander Øverjordet inde i midten, så han ikke kommer til at fylde alt for meget. Nøglen kan være, at vi får mange situationer, hvor vi kan stå med dem, og at vi kan komme til at løbe med dem. Ikke en ny opskrift i håndboldverden, men det kunne blive opskriften for os til på torsdag. 

KIF Kolding – SAH spilles torsdag den 22. september klokken 20.30 i Sydbank Arena.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her