VI SKAL SPILLE MED STOR SPILSIKKERHED FOR AT SLÅ GOG

8. nov 2022

Det er de forsvarende danske mestre fra GOG, som kommer på besøg i Fælleden, når 11. spillerunde i HTH Herreligaen skal afvikles onsdag aften. 

GOG er et målfarligt hold, som indtil videre i gennemsnit har lavet 32 mål pr. kamp i ligaen. Så det er noget af en forsvarsopgave, som venter for SAH. Cheftræner Nick Rasmussen har dog mindst lige så meget fokus i den anden ende af banen. 

Vi har meget fokus på os selv og på egne chancer i angrebet for at få point i kampen. GOG laver uanset hvad mange mål. Så man er nødt til at skrive sig bag øret, at hvis man skal have point med fra matchen, så skal man op selv og lave mange mål. Men det er ikke ensbetydende med, at vi ikke skal prøve at begrænse deres scoringer.

Nick Rasmussen er imponeret over det spil, GOG har vist i sæsonen indtil videre og deres evne til at tilføje små dimensioner til deres spil. 

Det er også et hold, som laver mange kontramål. De har et par raketter i Oskar Vind og Jerry Tollbring. Men jeg synes særligt, at det er samspillet i bagkæden mellem Morten Olsen, Simon Pytlick og Emil Madsen, som er rigtig rigtig godt. Morten Olsens rolle som spilstyrer bliver sat godt sammen af de individuelle kvaliteter, som både Pytlick og Madsen er i besiddelse af. Og så har de været rigtige gode til deres aftaler. De spiller meget med små tomandsaftaler, der hele tiden tilføjer små varianter til deres spil. Det skal vi selvfølgelig forsøge at være opmærksom på og se, om vi kan stikke en kæp i hjulet på det. 

Derudover bliver deres spil, måske i endnu højere grad end tidligere, centreret om stregspilleren Lukas Jørgensen, som vel står som en af ligaens allerbedste stregspillere. Han har virkelig flyttet sig flot de sidste par sæsoner. 

De gode takter i angrebsspillet, som SAH har vist særligt i EHF European League, skal vises frem onsdag, hvis der skal tages point med fra kampen. 

Vi skal i hvert fald op og lave omkring 30 mål for at have en chance for at vinde, for det er sjældent, at der er nogle hold, der holder GOG under 30 mål. Vi er nødt til at have en stor spilsikkerhed, der gør, at vi kan komme ind og få afsluttet rigtig mange af vores angreb og så prøve at se, om vi kan komme hjem i stalden og stå. 

SAH-GOG spilles onsdag den 9. november klokken 19.00 i Fælleden. Du kan købe billetter her.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her