VI SKAL MATCHE LEMVIG-THYBORØN PÅ FIGHT OG ENERGI 

20. okt 2022

Efter knap to ugers kamppause fra HTH Herreligaen er vi klar til kamp igen. Fredag skal SAH-truppen en tur til Lemvig, hvor de møder Lemvig-Thyborøn på udebane. 

Det er ikke hvilken som helst udebane at spille på, hvis man spørger cheftræner Nick Rasmussen, som generelt roser stemningen i de danske haller til ligakampe. 

Deres hjemmebane er satme god, og der er smæk for skillingen. Det blæser fra vest deroppe, det må man sige. Dem de har stående nede i hjørnet, er rimelig hardcore, og det er med til at skabe en god stemning og atmosfære omkring en håndboldliga-kamp. 

Lemvig-Thyborøns start på sæsonen kan på mange måder minde om vores, fortsætter Nick Rasmussen.

Det er et hold, som leverede på et meget højt niveau sidste sæson. Man kan egentlig sammenligne dem lidt med os. De har haft svært ved at finde helt op på niveau fra sidste sæson her i starten, men de kom i gang mod Nordsjælland, hvor de vandt.

De har en del bagspillere, hvor man skal være omstillingsparate i forhold til hvilke typer, de spiller med. Der bliver ikke givet noget væk i deres forsvar med Nicolai Pugholm – især ikke på en fredag i Lemvig. 

Der er kommet mange nye, dygtige spillere til Lemvig-Thyborøn frem mod denne sæson. Blandt dem er der et velkendt ansigt fra SAH. 

De har fået Jon Katballe herfra, og så har de fået Jonathan Würtz, som de lejer fra Skjern. Derudover er Vilhelm Poulsen på højre back utrolig dygtig. 

Den helt store spiller hos Lemvig-Thyborøn er Thomas Damgaard, som skal til TTH næste sæson. Han har stort potentiale og er virkelig god for dem. 

For at stå med to point efter kampen er det vigtigt, at SAH-truppen er omstillingsparate, fortæller Nick Rasmussen. 

Vi skal være gode til at løse, at de har mange forskellige typer bagspillere. Nogle gange er det meget med skud, og andre gange er det gennembrud. Og så skal vi kunne matche dem på fight og energi. Der er de virkelig gode. Jeg forventer en vanskelig kamp i Lemvig, afslutter cheftræneren. 

Kampen Lemvig-Thyborøn – SAH spilles 20fredag den 21. oktober klokken 19.30 i Arena Vestjylland Forsikring Lemvig.

Arkivfoto: Matti Kronborg

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her