VI GLÆDER OS TIL AT TAGE HUL PÅ EUROPEAN LEAGUE

24. okt 2022

Tirsdag aften venter HC Eurofarm Pelister i første kamp i gruppespillet i EHF European League. Det er en SAH-trup med selvtilliden i orden, som tidligt mandag morgen rejste mod Nordmakedonien.

Opgøret bliver SAHs første kamp i en international turnering, og cheftræner Nick Rasmussen ser frem til kampen.

Der venter os en meget spændende kamp i Bitola. Eurofarm Pelister er et hold, som spiller med megen fysik. De går til den, og de har et par meget dygtige stregspillere, som ikke kun scorer mål men også er rigtig dygtige til at skabe uro og ballade for modstanderen.

Nøglen til at få point med derfra er, at vi får styr på deres spil omkring stregen. Vi skal være dygtige til at få lukket ned uden det koster for mange udvisninger.

Det nordmakedonske publikum er kendt for at være entusiastiske og levere god support til hjemmeholdet, og det er man forberedt på.

Det kan blive svært at få ordlyd, så vi skal være rigtig gode på kommunikation og tegn under kampen, bemærker cheftræneren, som også sætter et par ord på forberedelserne til kampen.

Vi har ikke mange træningspas i øjeblikket, så det har været en løbende forberedelse frem mod kampen. Vi kigger selvfølgelig på modstanderens spil, men vi har i høj grad fokus på de ting, som vi skal være dygtige til.

Truppen har glædet sig rigtig meget til at tage hul på det her internationale gruppespil, men vi så også i fredags, at der er en god forståelse for, at de hjemlige ligakampe er mindst lige så vigtige, slutter cheftræner Nick Rasmussen.

Kampen HC Eurofarm Pelister – SAH spilles tirsdag aften kl. 20.45 i Sports Hall Boro Čurlevski, Bitola.

Kampen kan følges på live blog hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende og på Viaplay.