VELKOMMEN TIL KAMP I CERES ARENA

21. nov 2021

Fredericia Håndboldklub møder tirsdag aften op i Ceres Arena med to dugfriske point i sportstasken efter en 2-måls sejr over lokalrivalerne fra KIF Kolding. Vi skal til gengæld rejse os fra nederlaget i Bette Balkan, hvor vi trak det korteste strå mod Mors-Thy.

Cheftræner Nick Rasmussen sætter ord på dagens modstander:

– Fredericia er et hold som på kort tid har formået at skabe et slagkraftigt ligahold sammensat af mange forskellige spillertyper. Klubben har haft tilgang af en række dygtige spillere, som i fællesskab har skabt et godt kollektiv. Og det har givet resultater på banen – Fredericia møder op i Aarhus som nr. 3 i HTH Herreligaen.

 

For vores eget vedkommende har vi haft to svære kampe. Først mod GOG, hvor vi spillede en rigtig god 1. halvleg men desværre ikke evnede at binde sløjfen på præstationen i de sidste 30 minutter. Mod Mors-Thy lukker vi for mange mål ind, og vi har i træningen frem til Fredericia-kampen fokuseret på at styrke konstellationerne i vores defensiv.

 

På positiv siden fik vi i kampen mod Mors-Thy vist bredden i vores trup. I en sygdomsramt uge tog de unge spillere ansvaret på sig og bidrog til holdet. Frederik Arnoldsen fik ligadebut inde på stregen, og Jon Katballe fik med rigtig godt output vist sig frem i begge ender af banen, slutter Nick Rasmussen.

Stregspiller Mads Kalstrup er fortsat ude med en ankelskade.

Velkommen til sponsorer, frivillige, tilskuere, dommere og ikke mindst vores modstander fra Fredericia Håndboldklub.