VELKOMMEN TIL ÅRETS SIDSTE HJEMMEKAMP

16. dec 2022

Det blå EHF halgulv er skrællet af banen, og det er tid til årets sidste kamp på hjemmebane. Forude venter en af sæsonens overraskelser, KIF Kolding, som har et par lette sejre med i bagagen til eftermiddagens kamp.

For cheftræner Nick Rasmussen er dagens modstander sæsonens helt store positive overraskelse.

  • KIF har et betonforsvar og en meget stærk målmandsduo i Brandbyge og Tim Winkler. Der må være en stor tryghed for keeperne bag den defensiv, hvor der virkelig bliver taget fra.

 

  • Kristian har på rekordtid formået at få integreret nyerhvervelserne og især Bjarke Christensen og Sander, som har haft en meget flot udvikling og kronet indsatsen med en udtagelse til det norske landshold.

 

  • Holdet virker til at være meget afklaret med deres roller, og de fremstår meget homogene. Nogle spillere er selvfølgelig mere fremtrædende end andre – Bjarke, Sander, Steven og Toft, men der er også spillere som Svane, som ikke fylder så meget men nærmest kan løse alle opgaver. Han er en vigtig holdspiller.

 

SAH-truppen trak sig sejrrigt ud af det første opgør og lykkedes i høj grad i det defensive spil.

  • Vi havde ret godt fat i KIF i den første kamp ,og det spil skal vi finde frem igen lørdag.

 

  • Vi glæder os til at spille kamp igen og håber ,at de østjyske håndboldfans vil være med til at skabe endnu en fantastisk ramme om det klassiske østjyske opgør.

 

SAH-truppen har Thor Christensen tilbage på holdkortet efter overstået knæoperation og efterfølgende genoptræning.

Velkommen til dagens modstander, til tilskuere, frivillige og samarbejdspartnere. Vi glæder os til en spændende eftermiddag og et intenst opgør.

Arkivfoto: Matti Kronborg