Toprent er ny partner

1. sep 2021

Vi byder velkommen til en ny samarbejdspartner i Skanderborg Aarhus Håndbold regi – Toprent, som er en af landets førende leverandører indenfor nonfood produkter til det offentlige, rengøringsselskaber og virksomheder. Den familieejede virksomhed ligger i smørhullet mellem Skanderborg og Aarhus og specialiserer sig i at sælge fleksible løsninger tilpasset kundens behov. Vi glæder os til samarbejdet og til at byde Toprent velkommen i det store østjyske netværk.

CEO i Toprent, Kim Kjær Jørgensen, ser frem til de kommende kampe og ikke mindst til at være aktivt med på rejsen mod de store håndboldoplevelser i Østjylland:

”Toprent har været sponsor i Skanderborg Håndbold siden 2013, hvor virksomheden flyttede sit domicil til Stilling ved Skanderborg. Vi har brugt sponsoratet aktivt igennem årene til at eksponere vores virksomhed i lokal området og siden hen nationalt i takt med, at Skanderborg Håndbold har klaret sig bedre og bedre i ligaen og Final4 ikke mindst.

 

Toprent bakker 100% op omkring det nye Skanderborg Aarhus Håndbold og er tilhænger af et stærkt østjysk håndboldhold i HTH Ligaen, hvorfor vi har tegnet en 3-årig sponsor aftale.

 

Vi ser frem til, at Skanderborg Aarhus Håndbold indfrier de sportslige ambitioner og skaber gode håndboldoplevelser, og vi ser med glæde frem til at møde de mange for os nye sponsorer i netværket.”

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her