TO VIGTIGE POINT ER PÅ SPIL MOD HC MIDTJYLLAND LØRDAG 

11. nov 2022

Lørdag den 12. november skal SAH på udebanetur, når vi møder oprykkerne fra HC Midtjylland i HTH Herreligaen. 

Selvom HC Midtjylland lige nu ligger på ligaens 14. plads, er lørdagens opgave bestemt ikke noget, som skal tages let på, fortæller Nick Rasmussen. 

HC Midtjylland er et meget homogent hold, men de har nogle profiler, som fylder meget spillemæssigt. Det er et hold, som har spillet sammen i nogle sæsoner i 1. division, og så er de løbende blevet tilført nogle spillere, som har gjort, at de har været så dygtige at rykke op i ligaen. 

 

Jeg synes specielt, at de har en styrke på højre back i Jonas Langerhuus, som har mangeårig ligaerfaring blandt andet både fra Århus og Skanderborg, og i Rasmus Madsen som er en ung spiller fra egne rækker. De er meget meget dygtige. Så har de Kasper Kvist på venstre fløj, som også er en mangeårig ligaspiller og udlandsprofessionel. De tre spillere er sammen med Bjarke Nybo HC Midtjyllands store profiler. 

For at få to point med retur til Østjylland handler det for SAH om at holde fast i det spil, som vi har spillet fra ligaens start. 

Vi har et stort fokus på at holde fast på nogle af de spillemæssige elementer, som har fyldt meget de sidste to måneder. I mange kampe har det ført os til point. Nu har vi så haft en periode, hvor det ikke har ført os til point, men det betyder egentlig ikke andet, end at vi skal holde fast. Vores defensiv er ny, fordi Thor er ude med en skade, så det samarbejde vi er ved at få op og stå på skift mellem Frederik, Bone og Mousing, skal vi holde fast i. Og så synes jeg, at vi skal holde fast i den fleksibilitet, vi har angrebsmæssigt med vores fem bagspillere, afslutter cheftræneren. 

Kampen spilles i Klink og Jensen Arena i Herning lørdag den 12. november klokken 14.00.