TO POINT PÅ KONTOEN I ET NERVEPIRRENDE OPGØR

12. nov 2022

Cheftræner Nick Rasmussen havde inden lørdagens opgør mod ligaens bundprop, nyoprykkerne HC Midtjylland, erklæret, at kampen ikke ville blive en let opgave. Dén forudsigelse hold stik – midtjyderne gav SAH-drengene kamp til stregen i et opgør, som først blev afgjort i kampens sidste minutter.

HC Midtjylland kom bedst fra start i begge halvlege og stod med en føring på et mål med 11 minutter tilbage af kampen. Her slog SAHs rutinerede kræfter anført af Torben P. til og fik lukket kampen til en sejr på 32-30.

– Det blev en nervepirrende kamp, sagde Nick Rasmussen kort efter kampen. HCM fik en kanonstart på først halvleg, men jeg synes vi får redet stormen af inden pausen. De får også en fin start på anden halvleg. Jeg føler egentlig, vi er i kontrol, men det bliver unødvendigt spændende, da vi blev ramt af mange udvisninger i anden halvleg og kommer til at spille for mange minutter i undertal.

– Thomas Arnoldsen spiller en fremragende kamp i dag, og jeg har også masser af ros til Torben Petersen, som kommer ind og gør det rigtig godt. Det samme gælder Anton Bramming, som kommer ind på fløjen på et svært tidspunkt 20 minutter før slutfløjt, men alligevel får lavet en meget vigtig scoring.

– Vi får sejren hevet hjem til allersidst, det er det vigtigste, slutter Nick Rasmussen, som får en kort weekend.

En stor tak til de medrejsende tilskuere, som gav SAH-drengene fuld støtte i samtlige 60 minutter.

Næste ligakamp er allerede på tirsdag, hvor SAH tager imod Fredericia i Ceres Arena kl. 19. Hvis du endnu ikke har sikret dig billet til kampen, kan den købes her.

Arkivfoto: Ole Nielsen