STOR OPBAKNING FREM MOD SKJERN-KAMPEN

22. mar 2022

Der er lagt op til en håndboldfest i Ceres Arena klokken 18:30 onsdag den 23. marts, når Skjern Håndbold kommer på besøg.

Kampen er en direkte duel om tredjepladsen, der, udover at give point med over i slutspillet, potentielt kan give en plads i de europæiske turneringer næste sæson.

Træner Nick Rasmussen ser frem til opgøret på hjemmebanen i Aarhus, som ser ud til at blive velbesøgt til topkampen.

”Vi skal vise på hjemmebanen, at vi vil og kan spille god håndbold med den kolossale opbakning i ryggen, som det ligner, at der kommer. Forsalget på over 3000 billetter er et lille gennembrud for klubben i vores første år, at vi kan trække så mange tilskuere. Derfor er det også vigtigt, at vi viser os frem på en god måde,” lyder det fra cheftræneren om den store opbakning forud for kampen mod Skjern.

Netop det stærke Skjern-hold er, efter et udfordrende efterår, kommet godt i gang efter vinterpausen, hvor de har vundet seks kampe i træk inden besøget i Århus.

”De er virkelig kommet godt i gang efter jul, hvor specielt Eivind Tangen er godt spillende, og Lasse Mikkelsen (der kom til klubben i sommer, red.) styrer spillet og er ved at være fuldt integreret på holdet. De har selvfølgelig også masser af andre klassespillere på holdet, så det er virkelig et dygtigt hold,” siger Nick Rasmussen.

Der er styr på taktikken mod Skjerns syv mod seks spil, som de har praktiseret i det nye år. Men trænerens fokus ligger hovedsageligt på sit eget hold, som søger genoprejsning efter nederlaget i Gigantium til Aalborg Håndbold.

”Vi har egentlig ikke brugt så meget tid på kampen mod Aalborg. Vi har fokuseret på næste udfordring mod Skjern, og jeg synes egentlig, at vi efter jul har været inde i en god stime, hvor vi har leveret gode resultater mod gode hold. Tendensen har i mine øjne været, at vi har haft et højere topniveau efter jul, end vi havde inden pausen,” mener træneren.

De sidste fire gange Skanderborg Aarhus Håndbold har mødt Skjern, har opgørene været med spænding til det sidste, og i de fire kampe har det højst været to mål, der har adskilt de to hold. Den samme spænding forudser Nick Rasmussen denne gang.

”Om den gode form er nok, må tiden vise. Men jeg tror, at vi igen får en tæt kamp, og det ser vi frem til,” afslutter han.