STARK støtter østjysk håndbold

17. aug 2021

Velkommen til STARK, som er Platinpartner i Aarhus Skanderborg Håndbold. Vi glæder os over det nye samarbejde, som er en forlængelse af STARKs mangeårige støtte til østjysk håndbold. Samarbejdet er medvirkende til at sikre udviklingen af elitehåndbold og talent i hele det østjyske område.

Jakob Frost, Trælast direktør STARK, udtaler om samarbejdet:

I STARK ved vi, at det kræver en dedikeret holdindsats at få succes. Alle spiller en rolle for at forene et stærkt team, der kan score mål og vinde afgørende kampe. Det kan vi genkende fra vores egen hverdag, hvor kunderne hver især skal have en topprofessionel service, hvilket også kræver det helt rette team med den rigtige dedikation.

 

Gennem de sidste mange år har vi sponsoreret håndbold i Østjylland, og vi glæder os over, at samarbejdet fortsætter og sikrer STARKs lokale forankring i det østjyske.

 

Vi glæder os over at få en god eksponering i både Skanderborg og Aarhus samtidig med, at vi aktivt kan få glæde af sponsoratet sammen med vores kunder, når vi i fremtiden får mulighed for at heppe på holdet i de fysiske rammer på hjemmebanen.