STÆRKT FORSVARSSPIL I SIDSTE TESTKAMP MOD RIBE-ESBJERG

28. jan 2023

Det blev til meget sikker sejr på 38-20, da SAH-truppen mødte Ribe-Esbjerg i sidste januars sidste testkamp, inden sæsonen skydes i gang igen.

SAH-holdet spillede en helt fantastisk træningskamp, hvor de scorede hele 38 mål. Topscorerne blev Jonatan Mollerup og Lars Skaarup, som hver lavede 5 mål. På mål var Kristoffer Laursen ikke til at stoppe, og han stod med redningsprocent på hel 42.

Cheftræner Nick Rasmussen er meget begejstret for kampens gang, hvor alt syntes at slå klik .

– Vi dækker godt op i hele kampen. Kristoffer Laursen tog godt fra inde i målet, og lige meget hvilken opstillingen, vi prøvede af, så lykkedes vi med dem. Vi har fundet hinanden igen efter en lille pause på to uger.

– Jeg kan konstatere, at der er en god energi på holdet, og vi spiller med en fantastisk fart. Nogle af de ting, som vi ikke lykkedess med i efteråret, har vi fået nuanceret i vores spil, og det hele er virkelig lykkes i de her træningskampe. Nu skal vi se, om vi kan transformere dem ind i spillet, når vi møder Nordsjælland i første ligakamp.

Nick Rasmussen er ikke i tvivl om, at truppen er klar, når HTH herreligaen og EHF European League starter igen efter VM-pausen.

– Vi skal spille syv kampe i februar måned, og når man skal det, har man brug for bredde. Med alt det vi har fået nuanceret i vores spil, skal det nok blive godt. Så har vi også fået en meget motiveret spiller tilbage i Thor Christensen. Han har et meget stort potentiale i det defensive, og det viste han også i dag.

– Generelt har vi en stærk midte med Thor, Frederik Arnoldsen, Kristian Bonefeld og Lars Mousing. Det giver giver os mange muligheder til de forskellige opstillinger, modstanderne kommer med.

Årets første ligakamp spilles den 4. februar kl. 15.30, når SAH møder Nordsjælland Håndbold i Helsinge-Hallen.

Arkivfoto: Ole Nielsen