SKANDERBORG AARHUS-TRUPPEN PÅ BESØG HOS AVK

7. mar 2022

Er vand ikke bare vand? Svaret er et klart nej, hvis du spørger AVK International, som er en af verdens førende leverandører af højkvalitetsprodukter, der kan hjælpe med at løse den globale udfordring med at reducere vandspild.

Den familieejede virksomhed med hovedsæde i Skovby havde mandag eftermiddag inviteret Skanderborg Aarhus-holdet til frokost, rundvisning og et spændende indblik i en forretning, hvor vand ikke blot er vand men en begrænset ressource, som vi skal værne om og ikke tage for givet. Hele det internationale AVK team arbejder for at minimere vandspild og for at sikre, at rent vand ikke går til spilde.

For Skanderborg Aarhus Håndbold betyder opbakningen fra AVK og de personlige relationer, at der her er tale om langt mere end blot et logo på en trøje. Her mødes vi via et fælles værdisæt omkring sport, talent- og medarbejderudvikling og bæredygtighed.

Tak til AVK, Bo Johansen og Michael Ramlau-Hansen for gæstfriheden og et meget spændende indblik i en forretning, hvor omdrejningspunktet er problemløsning og forbedring af leveforhold i et globalt perspektiv.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her