SØREN FISKER: VI KAN MENTALT TAGE EN MASSE MED OS FRA I DAG 

5. nov 2022

Det var en fyldt JYSK arena, som i den grad satte stemningen for en intens kamp fredag aften. Der blev fra start lagt et hårdt pres på SAH-truppen fra de mange fremmødte BSH-fans. Vi fik heller ikke ligefrem en drømmestart på kampen, hvor vi hang efter i første halvleg. Fra starten af anden halvleg var det et SAH-hold i en bedre forfatning, som fik fat på BSH, og det gav en kamp med spænding til sidst. 

Assistenttræner Søren Fisker evaluerede efterfølgende på opgøret:

Vi laver mange tekniske fejl i første halvleg på et uhørt højt niveau, vi ellers ikke har set før, heller ikke over hele kampe. Det er selvfølgelig noget, der er svært at komme igen fra i anden halvleg. Vi kommer alligevel ud fra første halvleg med minus fem, selvom vi modtager otte mål på kontra.

Vores 7 mod 6 bringer os lidt tættere på i slutningen af første halvleg og i starten af anden halvleg. Det giver os nogle lidt nemmere mål, og det er helt klart med til at få os tilbage i kampen sammen med en defensiv, der fortsat holder niveau i anden halvleg. Og fordi vi kun laver to tekniske fejl i anden halvleg, så modtager vi ikke så mange mål på kontra, og det gør, at vi kan stå i vores forsvar. 

Selvom der ikke var to point at tage med hjem til Østjylland, er der alligevel meget at tage med fra kampen, fortæller Søren Fisker 

Vi får svært ved at løbe kontra i første halvleg grundet de tekniske fejl. Men omvendt viser de defensive takter i anden halvleg, at der er mulighed for at score nogle ret nemme mål, så vi ikke behøver kæmpe os igennem deres forsvar hver gang. Det skal vi helt klart tage med videre. Specielt den måde vi kommer igen på. Det var faktisk et meget meget flot comeback, vi laver over to omgange. 

Vi kan mentalt tage en masse med fra i dag. Jeg synes, det var stærkt kommet igen fra det niveau, vi leverede i første halvleg. Der kunne det godt ligne en off-day, men alligevel får vi kæmpet os op og har alle muligheder for at tage et eller to point.

Tak til de mange medrejsende tilskuere, som gav en flot opbakning til SAH-truppen gennem hele kampen.

Næste kamp spilles på hjemmebane i Fælleden mod GOG. Kampen fløjtes i gang klokken 19.00, og du kan finde billetter til opgøret her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/83485/SAH_-_GOG

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her