SØREN FISKER: JEG TROR, DET BLIVER EN KAMP MED UTROLIG MEGET INTENSITET 

3. nov 2022

En hård november med et tætpakket kampprogram blev skudt i gang i Düsseldorf i tirsdags med en sejr over HC Motor i European League. Allerede fredag den 4. November skal spillerne i kamp igen, hvor det gælder BSH på udebane. 

Kigger man på statistikkerne, som vores assistenttræner Søren Fisker rigtig gerne gør, ligger de to hold på samme niveau i mange af dem. Der er dog én statistik, hvor de to hold ikke følges ad. 

BSH er ligaens bedst placerede i statistikken over tekniske fejl. De er altså det hold, som har formået at lave færrest fejl. Så man må man sige, at det er et sted, hvor de har performet rigtig godt i den først del af sæsonen. 

Det er et vaskeægte lokalopgør, som udspiller sig mellem de to hold i JYSK Arena fredag aften, hvor Søren Fisker regner med en kamp, der har utrolig megen intensitet. 

Selvfølgelig prøver vi at bringe intensitet ind alle de kampe, vi spiller. Men særligt i en kamp mod Bjerringbro-Silkeborg, tænker jeg, der bygges ekstra meget på.

Vi defensivt har kigget lidt på Mads Kjeldgaard Andersen, som har haft en utrolig stærk sæsonstart, men også på højre back er de stærkt besat med Nikolaj Øris og Peter Balling. Derudover er det et hold, som i deres defensiv er særligt stærkt besat på stregspillerpositionen, hvor de har fået Thomas Solstad til at supplere et i forvejen stærkt makkerpar i Rene Toft Hansen og Alexander Lynggaard. De er flankeret af to dygtige målmænd, Johan Sjøstrand og Mikkel Løvkvist.

SAH-holdet har fundet frem til en masse gode takter, både i den danske liga og i EHF European League, som er vigtige at holde fast i for at tage to point med hjem. 

Vi skal bygge videre på mange af de defensive præstationer, vi havde i vores kamp mod Skjern, hvor måltavlen ikke nødvendigvis afspejler det, men hvor vi så rigtig mange gode eksempler på godt forsvarsspil i nogle nye konstellationer. Det bliver afgørende, at vi rent defensivt kan bygge videre på det arbejde, vi er i gang med at lave der. 

Men jeg vil så også sige, at vi har spillet mange kampe nu med et meget højt niveau angrebsmæssigt. Det bliver interessant at se, om vi kan fortsætte med at bygge videre på det. Særligt kampen nede i Düsseldorf mod HC Motor var i hvert fald endnu et skridt i den rigtige retning i offensiven.

Og så tror jeg også, at omstillingsfasen bliver afgørende – at vi både på vores kontra og returløb kan vinde den kamp, der er der. Specielt i de europæiske kampe har vi været meget stærke i kontrafasen, og det kunne være rart også at tage det med hjem til den danske liga. 

Kampen BSH – SAH spilles i JYSK arena i Silkeborg fredag den 4. november klokken 18.30.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her