Skanderborg Aarhus Håndbold sikrer et af ligaens bedste målmandspar

9. apr 2022

Kristoffer Laursen har forlænget sin kontrakt med Skanderborg Aarhus Håndbold, så den nu løber til sommeren 2025.

Den rutinerede målmand er glad for muligheden for at forlænge, da han er meget tilfreds med tilværelsen i klubben.

– Jeg kan godt lide at være i klubben. Der er god stemning i truppen, og jeg synes, der er en fed dynamik med de mange unge spillere og os lidt mere rutinerede, siger Kristoffer Laursen.

Generelt er livet som håndboldspiller noget, han sætter stor pris og ikke tager for givet.

– Jeg føler mig mest af alt vildt privilegeret, fordi jeg har muligheden for at være i den her situation. Den følelse har jeg, hver gang jeg går på arbejde, fortæller målmanden, der fylder 33 til maj. Det er fedt at kunne lære fra sig til de unge spillere. At være med til at forme dem som håndboldspillere og ikke mindst som mennesker synes jeg er et stort privilegie, siger han.

Sportschef Peter Bredal udtaler om forlængelsen af Kristoffer Laursen, at det er vigtigt for en klub at have en stærk kulturbærer, hvilket han ser målmanden som.

– Kristoffer er en stor kulturbærer. Både på og uden for banen er han en god person at have i truppen, fordi han bare er en god fyr og en god målmand, og han gerne vil projektet, siger han og fortsætter.

– På banen har han et tårnhøjt topniveau, hvor han kan afgøre håndboldkampe, samtidig med at han har et konstant godt niveau med fine redningsprocenter. Det gør bare, at han er god målmand at have på sit hold, mener Peter Bredal.

Kristoffer Laursen havde oprindeligt kontrakt til 2023, men den aftale er forlænget allerede nu, fordi det er vigtigt for en håndboldklub at sikre kontinuitet i truppen.

– Vi vil gerne de unge talenter, vi har i truppen, men det er også vigtigt at have mere rutinerede kræfter, der har stået i de tilspidsede situationer mange gange før, og det har Kristoffer. Og så er det vigtigt at have noget kontinuitet i truppen, og Kristoffer er en af frontfigurerne for vores nye klub, afslutter sportschef Peter Bredal.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her