THOR CHRISTENSEN FORLÆNGER

23. okt 2021

Ambitionsniveauet i Skanderborg Aarhus Håndbold er tårnhøjt, og allerede fra første sæson er forventningen en plads i slutspillet. Samtidig er der også en klar målsætning om at have et stærkt fokus på morgendagens stjerner og være landets bedste talentudviklende klub. Der er derfor glæde i klubben over, at der nu er tegnet kontraktforlængelse med 19-årige Thor Christensen, som netop er et af de lovende, unge talenter i klubben.

Den 198 cm høje stregspiller er allerede fast mand i ungdomslandsholdsammenhæng, hvor han som en del af den gyldne generation af unge talenter allerede er ved at markere sig som en kommende topspiller.

Og det er netop talentarbejdet og fokus på talentudvikling, som er afgørende for Thors valg om at fortsætte i Skanderborg Aarhus Håndbold:

”Jeg er rigtig glad for at være i klubben og være en del af projektet, som jeg sagtens kan se gå hele vejen til toppen af dansk håndbold. Jeg har været en del af SHEA, siden jeg var 16 år, og det er her i klubben, i de her rammer, jeg kan udvikle mig mest som håndboldspiller og som menneske. Det er det perfekte sted for mig.”

Fra cheftræner Nick Rasmussen er der rosende ord på vej til den unge spiller:

”Hvis man kan tale om, at modgang gør stærk – så bliver Thor Christensen en rigtig stærk spiller i fremtiden. Et skadesforløb over flere sæsoner har i perioder holdt ham ude, men via et fantastisk arbejde fra vores sundhedsstab og en dedikeret indsats fra Thor står vi nu med en spiller, som i en ung alder kan bidrage på liganiveau.

 

Defensivt er Thor allerede nu en force, som på højt niveau er i stand til at dække på de fire midterste pladser. Målet er en fast plads i centerforsvaret, og med sin spilforståelse er Thor allerede godt på vej.

 

Offensivt er der et stort udviklingspotentiale i Thor, som med sin daglige træningsiver og et højt fysisk niveau har alle forudsætninger for at blive et endnu større aktiv for klubben i fremtiden.

 

Jeg er glad for, at det er lykkes for os at fastholde endnu en af klubbens unge talenter i et længere forløb.”

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her