SELVTILLIDEN ER HELT I TOP INDEN TOPKAMPEN MOD GOG

26. feb 2022

– Vi kommer til Gudme med oprejst pande og selvtilliden i orden!

Energien og optimismen er ikke til at tage fejl af hos cheftræner Nick Rasmussen, som inden søndagens spændende opgør mod GOG evaluerer på Skanderborg Aarhus-holdets chancer mod HTH Herreligaens suveræne tophold.

– Vi glæder os til den sportslige udfordring i at møde Danmarks pt. bedste herrehold. GOG har været helt suveræne i turneringen indtil nu, og kigger man på deres resultater, er der ingen tvivl om, at det er en målmaskine, vi skal møde.

 

GOG-holdet er sammensat af en perlerække af individualister, som samlet eksekverer på et meget højt niveau.

 

Vi skal holde fast i vores defensive høje niveau og på den måde holde GOG fra at nå deres sædvanlige scoringsniveau. Defensiven bliver afgørende for kampen. Kigger man ind i statistikken, er vi faktisk det hold, som ligger næstbedst i forhold til indkasserede mål, så jeg er fortrøstningsfuld. Vores forsvar står rigtig godt.

 

Offensivt skal vi lige give den et nøk opad, så vi kan byde fynboerne op til dans i den ende af banen. Det bliver spændende at se, om vi kollektivt kan matche GOGs stærke individualister, slutter Nick Rasmussen.

Der fløjtes op til kampen GOG-SAH søndag kl. 18.00 i Phønix Tag Arena i Gudme.

Følg opgøret på vores sociale medier, på tophaandbold.dk og hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende, som kører liveblog direkte fra Fyn.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her