SELVTILLIDEN ER HELT I TOP INDEN TOPKAMPEN MOD GOG

26. feb 2022

– Vi kommer til Gudme med oprejst pande og selvtilliden i orden!

Energien og optimismen er ikke til at tage fejl af hos cheftræner Nick Rasmussen, som inden søndagens spændende opgør mod GOG evaluerer på Skanderborg Aarhus-holdets chancer mod HTH Herreligaens suveræne tophold.

– Vi glæder os til den sportslige udfordring i at møde Danmarks pt. bedste herrehold. GOG har været helt suveræne i turneringen indtil nu, og kigger man på deres resultater, er der ingen tvivl om, at det er en målmaskine, vi skal møde.

 

GOG-holdet er sammensat af en perlerække af individualister, som samlet eksekverer på et meget højt niveau.

 

Vi skal holde fast i vores defensive høje niveau og på den måde holde GOG fra at nå deres sædvanlige scoringsniveau. Defensiven bliver afgørende for kampen. Kigger man ind i statistikken, er vi faktisk det hold, som ligger næstbedst i forhold til indkasserede mål, så jeg er fortrøstningsfuld. Vores forsvar står rigtig godt.

 

Offensivt skal vi lige give den et nøk opad, så vi kan byde fynboerne op til dans i den ende af banen. Det bliver spændende at se, om vi kollektivt kan matche GOGs stærke individualister, slutter Nick Rasmussen.

Der fløjtes op til kampen GOG-SAH søndag kl. 18.00 i Phønix Tag Arena i Gudme.

Følg opgøret på vores sociale medier, på tophaandbold.dk og hos vores mediepartner Aarhus Stiftstidende, som kører liveblog direkte fra Fyn.