SEJR OVER HC MOTOR SIKRER 2. PLADSEN I GRUPPE D

15. feb 2023

I tirsdag aftens EHF European League-opgør i Aarhus Arena kom gæsterne fra HC Motor bedst fra start og kom hurtigt foran med et par mål. Den føring holdt frem til 12-12, og herfra begyndte SAH at få bedre fat i modstanderen. I anden halvleg kom der bedre rytme og fart i angrebsspillet, og hjemme holdet trak fra og sikrede den forventede sejr og de to point, som sikrede andenpladsen i Gruppe D.

Efter kampen fremhæver cheftræner Nick Rasmussen især én spiller, som for alvor stemplede ind tirsdag aften.

– Det betyder meget for mig, at en spiller som Morten Hempel Jensen endnu en gang får vist, hvor målfarlig han er. Det er der rigtig mange, som er glade for, især kammeraterne på holdet.

– Den fart, Morten spiller med i dag, og den beslutsomhed, han viser, er det, der kendetegner ham som spiller. Jeg er rigtig glad for, at han får vist sine kvaliteter på banen i dag. Det var en rigtig solid indsats.

Til tirsdagens kamp havde SAHsamfund inviteret herboende ukrainere ind for at se kampen med deres egne lokale helte. Det betød, at omkring 300 ukrainere mødte op til spisning og en aften i sportens og fællesskabets tegn.

Cheftræneren er stolt over at være en del af det initiativ og glad for den stemning, de mange tilskuere skabte i arenaen.

– Jeg synes, det er fedt, at man som klub har en social bevidsthed og tager et socialt ansvar. Det er et godt initiativ at invitere nogle mennesker, som har et svært i øjeblikket, og jeg håber, vi har været med til at give dem en god aften. Og så var de jo sammen med vores egne tilskuere med til at skabe en fantastisk ramme for kampen.

Vi sender en stor tak til de mange fremmødte tilskuere fra Østjylland og Ukraine, som sammen skabte en fantastisk ramme for European League-kampen. Der skal også lyde en stor tak til de mange frivillige, som sikrede en flot afvikling.

Tirsdag den 21. februar spilles sidste gruppespilskamp på hjemmebane, når SAH tager imod portugisiske Aguas Santas Milaneza i Aarhus Arena. Kampen spilles kl. 20.45.

Foto: Ole Nielsen