Salah Boutaf forlænger

11. nov 2021

Op til torsdagens topbrag i HTH Herreligaen mod GOG offentliggør Skanderborg Aarhus Håndbold forlængelse af spilleraftale med den stærke keeper, Salah Boutaf.

Den unge målmand, Salah Boutaf, har taget den hårde vej fra talentfuld ungdomsspiller i SHEA til for alvor at stemple ind i herreligaen i denne sæson. Undervejs har Salah investeret et år i sin udvikling til seniorspiller i 1. division i Odder, et tiltag som er kendetegnende for målmandens seriøsitet.

Cheftræner Nick Rasmussen har stor tiltro til den talentfulde keeper, som i denne sæson for alvor har markeret sig i HTH Herreligaen, hvor han udgør den ene halvdel af det suverænt bedste målvogterpar med den højeste redningsprocent:

”Grunden til at vi ønskede at fortsætte med Salah er selvfølgelig først og fremmest, fordi han er en meget dygtig og talentfuld spiller med stort potentiale. Men det er også, fordi han arbejder forbilledligt, og han har virkelig spyttet i næverne og via en meget seriøs livsstil og tilgang til håndbolden formået at træde i karakter på holdet i denne sæson.”

Indenfor målrammen er der også glæde fra Salah Boutaf:

”Jeg har forlænget med Skanderborg Aarhus, fordi jeg godt kan lide at være i klubben og være en del af det nye projekt, som jeg synes har et kæmpepotentiale. Det er et trygt sted at være, men samtidig føler jeg, at der er mulighed for at blive udfordret, og at jeg kan udvikle mig rigtig meget som spiller de kommende år. Jeg har været ’den unge spiller’ i mange år, og nu er det rigtig fint at være en af de ældste af de unge, hvor jeg kan spejle både opad mod erfaring og nedad mod talentudvikling.”