SAH VINDER DRAMATISK EHF KVALIFIKATIONSKAMP

28. sep 2022

Tirsdag aftens EHF European League opgør i Sverige mod IFK Kristianstad havde al den intensitet, man kunne ønske sig af en international kamp. En velspillet første halvleg og en dramatisk fight i kampens sidste 30 minutter tegnede rammerne for SAHs 32-31 sejr over den stærke svenske modstander.

IFK Kristianstad førte 1-0 og 2-1, men derfra sad SAH på kampen og var i teten mere eller mindre resten af tiden. Det blev en tæt match, og cheftræner Nick Rasmussen var godt tilfreds med udgangspunktet for næste uges returopgør.

Jeg synes, det er meget fortjent, at vi vinder kampen. Vi slår et hul på 5 mål ti minutter inde i anden halvleg, men der bliver det så dyrt, at vi får to udvisninger lige oven i hinanden. Der scorer IFK tre mål og kommer tæt på os igen, og så bliver det mere eller mindre lige resten af kampen.

Jeg er rigtig godt tilfreds med vores organiserede forsvar og angreb gennem hele kampen. Det hænger godt sammen. Vi har rykket os godt de seneste 14 dage, og det fokus vi har haft, er vi begyndt at profitere på.

Det blev en målrig kamp, hvor svenskerne især havde svært ved at få styr på Jonatan Mollerups skud fra distancen.

Det er flot, at vi laver 32 mål på udebane i en europæisk klamp. Det er svært at finde nogle ting, som vi kan være utilfredse med. Vi skal nok prøve at undgå unødvendige udvisninger.

Jonatan Mollerup blev kampens topscorer med 11 mål, mens Hákun West av Teigum nettede 5 gange.

Returopgøret spilles tirsdag den 4. oktober kl. 18.45 i Ceres Arena