SAH SENDER TALENT VIDERE FRA SOMMEREN 23

17. jun 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold sender stortalentet Thomas Arnoldsen videre fra sommeren 23.

Thomas Arnoldsen spiller i SAH i sæsonen 22/23, hvor han får mulighed for at fortsætte sin udvikling i samarbejde med nye, stærke spillere som Lars Mousing, Jonathan Mollerup, og Torben Petersen.

Samtidig er fremtiden sikret på denne position i de kommende år, hvor Nikolaj Skytte (årgang 03) og Joachim Pedersen (årgang 04) intensiverer deres mesterlæreforløb med kapaciteter som Torben P, Morten Hempel og Morten Balling som mentorer.

SAH har en ambitiøs målsætning om at være den bedste klub til at udvikle talenter. Et helt unikt træningsspor i samarbejde med de tre stærke institutioner i østjysk håndbold; SHEA, ESAA og AGF, sikrer de mest optimale forhold for de unge spillere og deres udvikling fra talent til seniorspiller.

De unge talenter skal danne grundstammen på SAHs herreligahold, hvor de skal formes, udvikles og ruste sig til en karriere på øverste hylde i dansk og international håndbold.

En af de spillere, som er vokset op i akademiforløbet og i SAH-regi, og har haft succes med den udfordrende transition til seniorhåndbold, er Thomas Arnoldsen, som netop er kåret til Årets Talent i herreligaen. Thomas har i sin blot 2. sæson på seniorniveau etableret sig som en stærk offensiv force på holdet, hvor specielt hans assists har vakt genlyd i den danske håndboldverden.

Thomas er nu klar til næste step i sit udviklingsforløb, nemlig at blive sendt videre til et af de større klubhold, hvor han får mulighed for at prøve kræfter og talent af på øverste hylde i international håndbold.

Vi glæder os til at se opleve Thomas på banen for SAH i sæsonen 22/23 og følge hans videre udvikling.

 

Foto: Ole Nielsen

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her