CHEFTRÆNEREN: VI GLÆDER OS TIL KAMPEN!

12. dec 2022

Tirsdag den 13. december er der lagt op til en fed håndboldaften i Østjylland, når SAH tager imod Füchse Berlin på en udsolgt hjemmebane. 

Nick Rasmussen og SAH-truppen ser frem til at spille mod det tyske storhold i en fantastisk kulisse. Cheftræneren roser hele baglandet i SAH, som gør det muligt for klubben at spille så stor en europæisk kamp. 

  • Kampen er en stor ting for området og for klubben. Det er fantastisk, at et nyopstartet projekt så tidligt i forløbet kan spille en stor europæisk kamp mod et af verdens bedste klubhold på en udsolgt hjemmebane. Det er stort. Jeg oplever hele vejen rundt i organisationen, i klubben og når man kigger på de frivillige, som knokler for at få en bane klar, en vis stolthed og glæde over at være en del af det her. Det er fedt, og vi glæder os til kampen. 

For en uge siden tørnede de to hold sammen i Berlin, og selvom det ikke blev til en SAH-sejr i tirsdag i Berlin, kan holdet tage meget med fra kampen, hvor de første 50 minutter var gode.

  • Vi vil forsøge at bruge de erfaringer, vi har fra kampen i tirsdags. Der var en del ting, vi lykkedes rigtig godt med. Og så var der nogle ting, hvor vi røg i nogle fælder. Det håber vi, at vi kan være lidt bedre til at løse i kampen på hjemmebane. 

Siden sidste uges kamp er der sket en enkelt, dog meget væsentlig, ændring – den danske landsholdsspiller, Mathias Gidsel, er nemlig tilbage på holdkortet for Füchse Berlin efter en skadespause. 

  • Gidsel ser ud til at være i spil for Füchse Berlin igen. Men vi ved jo ikke, om han spiller i morgen. De får helt sikkert tilført nogle ressourcer, hvis han er med – især kvalitetsmæssigt. Han har taget en fantastisk udvikling og er en af de allerbedste spillere. Derudover handler det om, at vi kan styre Jacob Holms brud, Lasse Andersons skud, og den enorme fysik som Paul Drux kommer med. Ikke mindst skal vi se, om vi kan håndtere stregspilleren Mijajlo Marsenic, som voldte os de allerstørste problemer i Berlin. 

Den udsolgte kamp mellem SAH og Füchse Berlin spilles tirsdag den 13. december klokken 18.45. Dørene åbner 17.15, og vi anbefaler, at man kommer i god tid af hensyn til parkering og for at finde en plads i hallen.