SAH laver aftale med endnu to unge talenter

11. jun 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold manifesterer sin position som talentudviklingsfabrik og har lavet aftale med yderligere to unge talenter fra den kommende sæson. Magnus Vejsgaard og Nicolai Skytte, årgang 02 og 03, har skrevet kontrakt med klubben og vil fremover været knyttet til ligaholdet.

Fra den kommende sæson skal Magnus og Nicolai intensiverer deres mesterlæreforløb med kapaciteter som Torben P, Morten Hempel og Morten Balling som mentorer.

 

Magnus Vejsgaard

Magnus Vejsgaard fik sin ligadebut i SAH i februar i hjemmesejren over Nordsjælland. Her viste den unge spiller, at den knaldhårde indsats til træning med ligaholdet og på SHEA bar frugt, og cheftræner Nick Rasmussen er da også meget begejstret for aftalen med den unge spiller.

Magnus er en hurtig og alsidig spiller med en rigtig god fysik. Han kan både spille back og fløj. En bundsolid spiller, som kender sine styrker. Magnus er kun 1. års senior i den kommende sæson, og det er altid en glæde, når vi kan indlemme og integrere en spiller fra lokalmiljøet. Jeg glæder mig til at følge hans udvikling på holdet.

For Magnus Vejsgaard er det især træningsmiljøet og udviklingsmulighederne for unge spillere, som lå til grund for valget om at starte seniorkarrieren i SAH.

Jeg har valgt SAH af mange grunde, men en af de største er på grund af det fede træningsmiljø, der er i klubben. Jeg synes, det er et sted, hvor man virkeligt har gode muligheder og forudsætninger for at kunne udvikle sig og blive en bedre håndboldspiller. Derudover er det er superfed og harmonisk trup, hvor der er en god blanding af unge og så lidt mere rutinerede spillere.

 

Mine forventninger til den kommende sæson er, at vi selvfølgelig klarer os godt rent resultatmæssigt. Personligt håber jeg på at få en masse erfaring både på og udenfor banen, og på den måde udvikle mig som person og som spiller.

 

Nicolai Skytte

Nicolai har i denne sæson deltaget i træning med ligaspillerne og fået spilletid i flere træningskampe. Den flotte indsats blev kronet med en officiel debut på ligaholdet i pokalkampen mod Hjallerup, hvor det endda blev til en scoring fra den unge spillers hånd.

Nick Rasmussen har fulgt den unge spiller gennem længere tid, og han er begejstret for det, han har set fra det 19-årige talent.

Skytte har flyttet sig enormt det seneste 1 1/2 år og har blandt andet fået debut på U20-landsholdet. Han er en forsigtig og varsom spiller med en speed i.fødderne, som man absolut ikke skal tage fejl af. Hans eksplosion og frygtløshed og hans evne til at se huller i forsvaret, som ingen andre kan se, er en stor force.

Nicolai har trods sin unge alder allerede trænet med i flere år. Jeg oplever, at han føler sig tryg i truppen og spiller med en stor frihed. Han har virkelig taget nogle markante skridt de sidste par år, og han markerer sig godt indenfor de 20 x 40 meter.

Den kommende ligaspiller glæder sig til det næste step i håndboldkarrieren.

Jeg valgte at lave kontrakt med SAH, fordi jeg er sikker på, at det træningsmiljø, der er i klubben, kun kan udvikle mig i en positiv retning. Det er fedt, at holdet består af både unge og erfarne spillere, som vi kan lære af. Jeg ser frem til den nye sæson, der vil byde på udfordringer og både personlig og sportslig udvikling, lyder det fra Nicolai Skytte.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her