SAH henter ung fløjspiller hos ligakonkurrent

10. mar 2022

Skanderborg Aarhus Håndbold forstærker på venstre fløj, når Anton Bramming til sommer skifter fra TMS Ringsted til den østjyske klub, som i denne sæson har indtaget en sikker placering i toppen af ligaen.

Anton Bramming har trods sine kun 21 år allerede flere års erfaring på liganiveau, og det er en spændende spiller sportschef Peter Bredal kan byde velkommen til SAH:

– Vores hold bygger på en kerne af unge talenter og rutinerede kræfter, og her passer Anton Bramming perfekt ind. Han er en ung, upcoming spiller, som på venstrefløjen bliver et fantastisk supplement til den rutinerede Lars Skaarup.

 

– Bramming er en lynhurtig spiller, som passer rigtig godt ind i holdets spillestil med vægt på kontrafasen, slutter Peter Bredal.

Anton Bramming glæder sig til at rykke til det østjyske, hvor det bliver til et gensyn med tidligere holdkammerater og modstandere:

– Jeg har hørt en masse godt om Skanderborg Aarhus Håndbold, og da muligheden opstod for at få chancen i klubben, sprang jeg straks til. Der er et sindssygt godt træningsmiljø, som er med til at udvikle mange unge spillere, og det glæder jeg mig til at blive en del af.

 

– Jeg håber, at jeg kan udvikle mig både fysisk, men også i mit håndboldspil, hvor der skal bygges oven på den ligaerfaring, jeg allerede har. SAH er et hold med både erfarne kræfter og en masse unge spillere, som det bliver spændende at skulle samarbejde med. Og så glæder jeg mig til at komme til en klub, som ligger i den sjovere ende af tabellen og hele tiden skal præstere på et højt niveau.

Anton Bramming skifter til Skanderborg Aarhus Håndbold på en 1-årig kontrakt fra sommeren 2022.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her