SAH HENTER TOPSPILLER

1. jun 2022

Venstrebacken Torben Petersen skifter fra Ribe-Esbjerg til Skanderborg Aarhus Håndbold fra sommeren 2022.

I tråd med strategien om at bygge et ligahold omkring en grundstamme af unge, talenter suppleret med rutinerede kræfter henter Skanderborg Aarhus Håndbold den erfarne venstreback Torben Petersen til klubben fra sommeren 2022.

Torben Petersen kommer retur til Østjylland efter et ophold hos Istres i den bedste franske række og en sæson hos ligarivalerne i Ribe-Esbjerg. Derudover vil det østjyske håndboldpublikum huske Torben fra Århus Håndbold-tiden, hvor han var hårdt skydende gennem seks sæsoner.

 

 

Cheftræneren: Torben bliver bare bedre og bedre

Cheftræner i SAH, Nick Rasmussen, glæder sig til at optimere endnu mere på truppen frem mod den kommende sæson.

Torben Petersen er et rigtig godt match for holdet. Vi får en erfaren tovejs-spiller, som er godt skydende og spiller med en stor sikkerhed. Derudover er Torben hurtig og spiller kvik håndbold, som passer godt til vores spil.

 

Generelt er han bare en virkelig dygtig håndboldspiller, som bare bliver bedre og bedre, og vi er meget glade for at føje Torben til truppen, slutter Nick Rasmussen.

 

Jeg glæder mig til mentorrollen

For Torben Petersen lå beslutningen om at skifte til SAH lige til højrearmen.

Jeg synes, SAH er et spændende projekt, og jeg føler, at jeg vender hjem til noget nyt og spændende. Jeg kender flere i klubben, på kontoret og blandt spillerne, som jeg selvfølgelig har talt med, og jeg føler mig sikker på, at jeg har gjort det helt rigtige valg.

Venstrebacken bringer udlandserfaring med ind i klubben, som han håber, kan bidrage til uddannelsen af de unge talenter.

Det har helt sikkert givet mig noget mentalt, at jeg har stået i udlandet, udenfor min comfortzone og været helt ny et sted. Den læring håber jeg, at jeg kan give videre til de unge spillere.

Uddannelsen af de unge spillere, som træder ind i truppen, er vigtig for den kommende SAH-spiller.

Jeg ser frem til rollen som mentor og pejlemærke for de unge talenter. Jeg har selv i min tidligere karriere haft medspillere, som jeg har kigget efter og spejlet mig i. Den rolle glæder jeg mig til at tage på mig. SAH har en spændende trup med mange gode spillere, og der er konkurrence om pladserne. Det betyder selvfølgelig også, at jeg selv skal holde mig skarp samtidig med, at jeg bidrager med min erfaring.

 

For mit eget vedkommende er der altid ting at videreudvikle på. Det er hele vejen rundt, man altid kan blive bedre. Det gælder både mentalt, fysisk, på mit spil og på mit skud.

Og netop skuddet kan de østjyske håndboldtilskuere godt begynde at glæde sig til. Torben Petersen er kendt for at pløkke bolden ind ude fra venstre backen.

Ja, jeg er skytte, og jeg skyder ude fra distancen, men jeg skal også være med til at åbne forsvaret ude bagfra. Samtidig har jeg også fået lagt på mit spil, at jeg ser stregspillerne, slutter den nye SAH-spiller.

 

Sponsorkreds står bag big player-sponsorat

At SAH på dette tidspunkt af sæsonen er lykkes med at koble så stor en kapacitet som Torben Petersen til klubben, kan vi takke vores store sponsorkreds for. Den 29-årige venstre back er nemlig hentet til SAH via et big player-sponsorat, hvor en gruppe af samarbejdspartnere står bag den økonomiske investering i spilleren. For at sikre balance i økonomien har SAH hentet et ekstraordinært bidrag via en partnergruppe, som består af Jytas, A. Enggaard, Sitrea (Poul Steffensen), Århus Kiropraktor Center, Murermester Åge Jacobsen og Dana Electric.

 

Foto: Christoffer Håkansson