SAH HENTER A-LANDSHOLDSSPILLER

13. dec 2022

Den svenske landsholdspiller Fredrik Olsson skifter fra sommeren 2023 til SAH på en 2-årig kontrakt.

Fredrik Olsson er en moderne højrehåndet bagspiller, som er en utrolig dygtig tovejsspiller og både evner at lave gennembrud med sit hurtige spil og at skyde udefra. Han har siden 2019 spillet for svenske Lugi og er nu klar til at tage skridtet videre til SAH og den danske liga. Samtidig er Fredrik blevet udtaget til det svenske A-landshold frem mod VM i januar 2023.

SAH’s direktør Mads Lind er meget tilfreds med aftalen med Fredrik Olsson, som er med til understrege klubbens udvikling: 

– Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er glad for, at vi kan hente  en stor profil som Fredrik Olsson til den danske liga. Det kan vi, fordi vi som klub har haft en relativ god, hurtig rejse og er vokset. 

– Fredrik er en spiller, som skal udfylde en stor rolle på holdet, og som vi har store forventninger til. Sidste år blev han nr. 1 på MVP-listen i Sverige, som bliver målt udfra assist, mål og antal tekniske fejl. Når man ser hvilke spillere, som tidligere har været MVP i den svenske liga, er det klart, at vi har høje forventninger til, at Fredrik er en rigtig god tiltrædelse til vores hold. 

– I år ligger han nummer et på assistlisten, i top 3 på topscorer-listen og nummer tre på MVP-listen i Sverige. Så når man kigger på statistikker og data, har vi rekrutteret en spiller, som kommer til at få en stor rolle hos os næste år. 

Fredrik Olsson er klar til at påtage sig en stor rolle på SAH-holdet: 

– SAH er et utroligt spændende hold, og så minder klubben meget om den klub, jeg kommer fra i Sverige. Særligt fordi der er mange unge spillere involveret på holdet, som gør det muligt at opdage og udvikle nye unge talenter. Det er et meget spændende hold – og et spændende projekt. 

– Jeg føler, at skiftet til SAH er en god løsning for mig, da klubben er meget professionel. Alt omkring træning og selve holdet giver mig også en god fornemmelse. Og så er Aarhus en dejlig by at bo i. 

– Jeg håber på at kunne bidrage og tilføre meget til holdet. Jeg kommer til at tage et stort ansvar og bidrage med alt det, jeg er god til i forvejen. Jeg er en holdspiller, som kommer med rutine og gå-på-mod. 

 

Foto: Christoffer Håkansson