SAH FORLÆNGER MED SØREN FISKER TIL 2025

16. dec 2022

Assistenttræner Søren Fisker kom til SAH på en et-årig aftale i sommer, og den har klubben og Søren nu valgt at forlænge med en toårig aftale frem til 2025. Søren Fisker har haft et rigtig godt indhop i klubben, hvor han udover arbejdet med ligaholdet også er en vigtig del af den talentudvikling i Østjylland, som SAH arbejder med. 

Administrerende direktør, Mads Lind er glad for, at klubben har mulighed for at fortsætte samarbejdet med Søren Fisker, som er et rigtig godt match ind i klubben og på holdet: 

– Fiskers indtræden i vores klub har været en stor succes. Han er en meget talentfuld træner, som også har et rigtig godt blik for de unge talenter. Den ressourcer bruger vi i vores  talent-setup i Århus, hvor Søren står for en del af ESAA’s morgentræninger. Dermed er vores forgrening i den aarhusianske talentudvikling også et stort skridt videre med Fisker. Udover talent-delen indgår han et nærmest perfekt partnerskab med Nick, fordi de er ekstremt forskellige og komplementerer hinanden rigtig godt. Fiskers struktur og punktlighed giver en rigtig god dynamik i trænergruppen i SAH. 

Nick Rasmussen, som har fået et tæt samarbejde op at køre med Søren Fisker, er naturligvis  stærkt tilfreds med forlængelsen: 

– Jeg er rigtig glad for, at den et-årige aftale er blevet konverteret til en to-årig forlængelse, så vi kan have et længerevarende samarbejde til 2025. Det giver mest mening for klubben, for holdet, og for Fisker og mig.

– For mig giver det rigtig god mening at have en ung og håndboldfagligt meget dygtig person ved min side, som man i den grad kan snakke om har aarhusiansk håndboldblod. 

Det har ligeledes givet god mening for Søren Fisker at forlænge aftalen med SAH i forhold til sin egen udvikling også: 

– Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være i SAH. Der er et rigtig godt træningsmiljø med mange gode folk i og omkring det. Desuden har jeg et rigtig godt samarbejde med Nick. Jeg føler, at jeg udvikler mig hver dag, jeg kommer til træning. Jeg bliver inspireret af de ting, jeg ser. Yderligere er jeg ærgerrig på at lære mere, og jeg er nysgerrig på at prøve at se, om jeg kan blive endnu bedre og bidrage med endnu mere til ligaholdet og talentudviklingen.

 

Foto: Ole Nielsen