SAH forlænger med Frederik Arnoldsen til 2025

9. dec 2022

SAH har indgået en aftale om en 2-årig forlængelse med den unge stregspiller fra egne rækker. Frederik Arnoldsen har været en del af SAH-holdet siden opstarten i 2021 som en af de unge talenter i klubben under udvikling. 

Frederik har i sine første to år i klubben den grad udviklet sig og vist, at han er i stand til at kæmpe med om pladserne på holdkortet i ligaen – og senest i denne sæson på europæisk plan i EHF European League. 

Cheftræner, Nick Rasmussen er rigtig positiv over forlængelsen med Frederik Arnoldsen, som ikke var en svær beslutning for klubben. 

– Frederik er en spiller af egen avl og opvokset på akademiet. Det er selvfølgelig altid en stor glæde, når vi kan forlænge med en af de spillere, som er gået igennem vores eget talentsystem.

– Arnoldsen er en dygtig spiller, som har et stort potentiale såvel defensivt som offensivt. Han har tidligere været kendetegnet ved at være bedst offensivt. Men defensivt har han taget skeen i den anden hånd og bidrager med virkelig meget.

– Han er ung spiller, som er ambitiøs og dedikeret. I en endnu højere grad en tidligere er han målrettet i sin dagligdag i forhold til at blive så dygtig, som overhovedet muligt. Det er et spændende perspektiv for ham og for klubben, at vi har med en ung mand at gøre, som er kommet tættere på, hvad det handler om at arbejde med for at blive så dygtig som overhovedet muligt hver eneste dag. 

Frederik Arnoldsen har heller ikke selv svært ved at se, at hans håndboldkarriere skal fortsætte i SAH. 

– Først og fremmest føler jeg, at jeg er inde i en utrolig god udvikling. Setuppet og rammerne i klubben passer rigtig godt til mit næste step. Der er en stor tillid til spillerne i klubben, og som ung talent kan man lære en masse af de mere rutinerede spillere. Det har helt klart også været en af årsagerne til, at jeg har valgt at forlænge med SAH.

– Derudover har det haft stor betydning, at det bare er et virkelig godt sted at være. Sammenholdet i truppen er rigtig godt – også mellem ung og gammel. Jeg trives godt i klubben, og den del det betyder meget for mig.