ET VELOPLAGT CERES ARENA VAR IKKE NOK MOD AALBORG

25. sep 2021

Den første hjemmekamp i Ceres Arena endte desværre ikke som håbet. Aalborg Håndbold viste, hvorfor de sidste år blev danske mestre og er med i dette års Champions League turnering.

Ceres Arena var tændt, og det samme var de 1.873 tilskuere på lægterne. Fra første fløjt gik det hurtigt, og kampen startede med et gigantisk skydetelt, hvor der blev scoret 7 mål indenfor de første 3 1/2 min. Man skulle være hurtig for at se, hvem der satte målene ind. Forsvaret havde svært ved at finde fodfæste, og inde på målet blev Kristoffer Laursen efter 12 minutter udskiftet med Salah Boutaf.

15 minutter inde i kampen ved stillingen 9-11 tog Nick Rasmussen første timeout, hvorefter der kom mere ro på forsvaret. Salah Boutaf havde et par vigtige redninger, men der var ikke meget at juble af i angrebet og 1. halvleg ender 13-19.

Thomas Arnoldsen åbnede anden halvleg med en scoring, men derfra gik angrebsspillet langsomt i stå og det rutinerede Aalborg-mandskab begyndte stille og roligt at trække fra. 10 minutter inde i anden halvleg er det tydeligt at se, at Aalborg har sat sig på kampen, og de lange scoringspauser gjorde det svært for Skanderborg Aarhus drengene at komme tilbage. Der blev kæmpet hårdt både i forsvaret og i angrebet – viljen var der, men præcisionen manglede. Aalborg Håndbold endte med at vinde overbevisende, og kampen sluttede med stillingen 24-33.

Cheftræner Nick Rasmussen var ærgerlig efter kampen:

Vi tabte til et europæisk topmandskab, så enkelt er det. Vi er ærgerlige over, at vi ikke kunne levere en bedre præstation og et bedre resultat i dagens kamp, hvor forudsætningerne for en god håndboldeftermiddag ellers var på plads i Ceres Arena.

 

Vi havde svært ved at matche Aalborgs mandskab i kampen i dag, hvor Felix Claar overtrumfede alle på banen.

 

Generelt er vi tilfredse med vores start på turneringen og håber, vi kan skabe revanche for dagens præstation i matchen på torsdag i Skjern.

Vi har 6 point efter 4 kampe og indtager en 5. plads i HTH herreligaen.

Tak til kampens sponsor Sparekassen Kronjylland og til de frivillige for deres vigtige arbejde.

Næste kamp er mod Skjern Håndbold d.30/09 kl.18:30 i Skjern Bank Arena.

 

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her