Optakt til SønderjyskE – Skanderborg Aarhus Håndbold

10. sep 2021

I aften kl. 19.30 går vores østjyske, blå drenge på banen i Broager Sparekasse Skansen mod SønderjyskE. En historisk god hjemmebane for sønderjyderne med forventligt mange mennesker på lægterne og en støjkulisse er det, der venter vores drenge denne fredag aften.

SønderjyskE er kommet blandet fra start. I sæsonåbneren overraskede de alt og alle med en sejr over de forsvarende DM-vindere fra Aalborg Håndbold. En flot sejr og godt spillende SønderjyskE mandskab så ud til at være kommet styrket ud af sommerpausen.

Efterfølgende var de en tur i Lemvig, hvor det meget overraskende blev til et nederlag. Så et SønderjyskE hold som vel med rette kan siges at have fået en meget blandet opstart. Derfor bliver det spændende og se, hvordan profiler som Thomas Mogensen, Kasper Larsen og Noah Gaudin møder op til dagens kamp.

Vi fik selv en fantastisk start på kampen hjemme mod KIF Kolding i tirsdags. En knusende sikker sejr på 34-22 skal følges op af en god kamp i Skansen i aften. Flotte præstationer fra bl.a. nytilkomne Morten Jensen, der med 7/7 blev kampens spiller, men også Kristoffer Laursen og Mathias Smed spillede en stor kamp defensivt.

Alt i alt bliver det spændende at se, hvordan vores drenge kommer på banen i sæsonens første udekamp. Der er ingen tvivl om, at der bliver tryk på i Skansen, og forhåbentlig kan vi modstå det tryk,og tage hjem til Østjylland med endnu en sejr.

Kampen bliver ikke vist på TV. Men kan som altid følges på Tophaandbolds livescore på www.tophaandbold.dk/livescore

 

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her