NU GÆLDER DET DEN AFGØRENDE RETURKAMP I KVALIFIKATIONEN TIL EHF EUROPEAN LEAGUE

3. okt 2022

For en uge siden sejrede SAH-truppen over IFK Kristianstad i første af to kvalifikationskampe til EHF European League. Tirsdag den 4. oktober gælder det returopgøret i Ceres Arena, hvor alt er åbent efter et-måls sejren i Kristianstad.

Der var fart over feltet i kampen i Sverige, hvor modstanderne fra IFK Kristianstad var skarpe på de nye regler med hurtig midte.

Vi skal se, om vi kan være lidt dygtigere i deres ankomst fase. De er meget dygtige i deres hurtig midte og tredje fase, så vi være lidt dygtigere til at forhindre nogle mål der og lave spilstop i den fase. Så vi har meget fokus på at træne, hvordan vi stopper det, for her får de mange mål, siger Nick Rasmussen.

Offensivt ser cheftræneren gode muligheder, selvom kendskabet til hinanden naturligt er større efter første opgør.

Angrebsmæssigt kommer Kristianstad selvfølgelig til at tage nogle forbehold i forhold til de ting, de har set ved os. Men jeg oplever, at der var mange ting, der fungerede, når de stod i 6-0 forsvar. Jeg har min gode tro på, at vi kan åbne tingene op igen.

Vi skal forberede os på det forsvarsmæssige initiativ, de tog i et 5-1 forsvar. Det skal vi være lidt bedre til at løse.

Udover de gamle Skanderborg og Aarhus-kendinge (Mathias Helt Jepsen og Besard Hakaj), er der tre spillere fra IFK Kristianstad, som er særligt interessante at have fokus på i hallen tirsdag.

Markus Olsson på venstre back og Andreas Cederholm på højreback er meget dygtige. Og så har de en rigtig god venstre fløj i Emil Frend Örfors. De tre spillere er meget store profiler og værd at holde øje med.

Alle spillere fra SAH-truppen er klar til fight og til at give alt, hvad de har for at sikre, at det europæiske eventyr fortsætter. Vi håber på at se en masse tilskuere i hallen, så vi kan hjælpe spillerne i kampen mod stærke IFK Kristianstad, slutter Nick Rasmussen.

Kampen SAH – IFK Kristianstad spilles i Ceres Arena tirsdag den 4. oktober klokken 18.45 – det er en kamp, du ikke vil gå glip af. Har du ikke en billet til opgøret, kan den købes her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/82944/Skanderborg_Aarhus_Haandbold_-_Kristianstad

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her