NICK RASMUSSEN: VI SKAL OP OG BIDE SKJERN I HASERNE

3. mar 2023

Søndag aften brager HTH Herreligaens 5. og 6. plads sammen, når SAH ligger vejen forbi det vestjyske for at spille returopgør mod forsvarsstærke Skjern. Første opgør var en tæt kamp, hvor holdene fulgtes ad hele vejen, men Skjern endte med at vinde med 2 mål. Så der i den grad lagt op til SAH revanche.

For cheftræner Nick Rasmusen er det en vigtig kamp, ikke kun for resultatet, men også for at bevise hvad SAH kan.

– Det er selvfølgelig en vigtig kamp i forhold til at komme op og bide Skjern i haserne. Men det er også en vigtig kamp for at komme tilbage på sporet, få fast i nogle af de angrebsmæssigt ting, som egentligt har kørt forholdsvis godt, men som ikke lykkedes for os i European League-kampen i Spanien.

Cheftræneren anerkender, at Skjern er et stærkt hold med stærke profiler.

– Skjern har Alfred Jönsson, der efter en stille og rolig første sæson er blevet deres helt store profil sammen med Eivind Tangen og Christoffer Bonde på kassen. Eivind Tangen, Emil Bergholt, Alfred Jönsson og Christoffer Bonde er meget centrale for deres spil, og de gør Skjern til et rigtig stærkt hold.

Men selv om det en stærk modstander, ser Nick Rasmusen frem til kampen.

– Det er traditionelt nogle meget spændende opgør, vi har leveret mod hinanden. Igennem de seneste sæsoner har det været meget seværdig håndbold og også ofte meget tætte kampe.

– Jeg ser frem til kampen. Det bliver en meget spændende opgave i forhold til at få dirket deres forsvar op. Når man kigger i statistikken, er Skjern det hold, der lukker færrest mål ind. Det skal vi have løst i forhold til, at Emil Bergholt er meget offensiv i deres 6-0, hvor han binder forsvaret rigtig godt sammen, og med en sikker Christoffer Bonde i målet.

Skjern – SAH spilles søndag den 5. marts i Skjern Bank Arena. Kampstart er klokken 19.00.