NICK RASMUSSEN: VI HAR SKABT ET FINT FUNDAMENT FOR DENNE SÆSON

17. aug 2022

Ovenpå to fede kampe mod de tyske storhold SC Magdeburg og SG Flensburg-Handewitt venter sidste testkamp for SAH inden pokalkamp og turneringstart. Her venter et brag af en kamp mod sidste års bronzevindere fra BSH. 

Nick Rasmussen fortæller, at kampen skal bruges til at afprøve nye konstellationer og fastholde de gode takter, som er blevet skabt i optakten og sidste uges testkampe. 

Vi kommer til at bruge noget af kampen til at spille lidt mere med tre højrehænder i bagkæden. Eller i hvert fald nogle andre konstellationer med de højrehænder end vi har gjort hidtil.

Generelt er vi længere fremme offensivt, end jeg havde regnet med, og defensivt er vi godt på vej. Med afsæt i de to kampe mod Magdeburg og Flensburg i sidste uge går der mange mål ind. Men kigger man isoleret set på det, er vores seks mod seks okay på vej. Så det er defensivt, at vi skal lægge en stor indsats fortsat, og så skal vi fastholde det niveau, vi har i angrebet. Vi har skabt et fint fundament for at komme i gang med den her sæson, fortsætter Nick Rasmussen. 

Efter en rigtig god opstart hvor alle spillere er kommet godt i gang, ser Nick Rasmussen frem mod at komme i gang med turneringen. Der venter en spændende sæson for SAH med nye muligheder spillemæssigt for 22/23 truppen.  

Alle spillere har budt ind i et eller andet omfang, og vi har ikke haft nogle egentlige skader. Så alle mand har været med i fuld omfang, og det betyder også, at der ikke er nogen, der skal trække ekstra. 

Det bliver spændende på sigt at se, hvilken betydning det får, når vi i store sekvenser af kampene kun har en forsvars-angrebs udskiftning. Hvor meget det kan give os i forhold til, at vi ikke modtager så mange mål, og at vi måske også kan lave flere mål på hurtig midte og andenfasekontra, siger cheftræneren.  

Nick Rasmussen opfordrer folk til at komme i Mårslet Hallen på torsdag til en fed kamp.

Det er jo sidste sæsons bronzevindere, så jeg opfordrer folk i Mårslet omegn og generelt i området til at komme ud i hallen og se kampen. Jeg tror, at der venter en rigtig fin træningskamp. Når nu man har været ude i solen det meste af dagen, så kunne det da være fedt at komme ind og se en fed kamp på torsdag, lyder det fra træneren med et smil på læben. 

Kampen spilles torsdag den 18. august klokken 18.00 i Mårslet Hallen. Der skal betales entre i indgangen – 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Foto: Ole Nielsen