NICK RASMUSSEN: GOG VAR DYGTIGE I FORSVARET

30. apr 2022

Det endte med et nederlag til GOG for Skanderborg Aarhus Håndbold, da der lørdag aften var tophåndbold i Ceres Arena.

Kampen forløb ikke, som cheftræner Nick Rasmussen havde håbet, og han roser specielt udeholdets forsvar, som gjorde tingene svære for SAH.

”Vi formåede ikke at få møbleret nok rundt på GOG’s midterblok. De var for dygtige derinde på deres 3’ere. Det må vi også anerkende,” siger han og fortsætter.

 

”Jeg er lidt ærgerlig over, at vi ikke får mere ud af vores første halvleg. Der synes jeg, at vi var i teten. Så kommer vi ud og taber de første minutter med 4-1, og det endte med at blive dyrt.”

Halvvejs i slutspillet ligger Skanderborg Aarhus nummer to i puljen, hvilket giver en plads i semifinalen. BSH er dog kun et enkelt point efter med en kamp i hånden. Næste uge hedder opgaven Ribe-Esbjerg HH i Esbjerg.

”Nu handler det om, at vi skal sætte en god træningsuge sammen, så vi er maks klar til at jagte to point nede i Esbjerg næste uge, men først skal jeg lige have dannet mig et mere nuanceret billede af kampen,” siger Nick Rasmussen.

Med otte mål scoret blev Morten Hempel Jensen kåret som kampens spiller for anden kamp i træk, og cheftræneren giver sin unge bagspiller store roser med på vejen.

”Jeg synes, han er virkelig god i øjeblikket. Han løfter et kæmpe ansvar, og han præsterer godt i angrebet, selvom han begynder at spille mere og mere defensivt. Han leverer bare virkelig flot, og det er en imponerende og positiv udvikling, han er inde i,” afslutter han.

Der var masser af larm og stemning i Ceres Arena, og vi sender et stort tak til de flere end 2.000 besøgende, som kom i hallen en sen lørdag aften. Tak til sponsorer, samarbejdspartnere og fans, og tak til de frivillige, som sikrede en flot kampafvikling.

Skanderborg Aarhus Håndbold skal næste gang i aktion på lørdag klokken 18:00, når holdet tager til Esbjerg.

 

Foto: Ole Nielsen