NICK RASMUSSEN: DER SKAL SPILLES KVIKT

18. nov 2022

Efter en helt forrygende kamp i Ceres Arena tirsdag aften står endnu en hjemmekamp for døren lørdag, når vi spiller mod SønderjyskE i Fælleden.  

Er man i Fælleden på lørdag, er der et par profiler hos SønderjyskE, man særligt kan holde øje med, siger cheftræner Nick Rasmussen.

Sønderjyske har deres helt store profil i Andreas Lang på højre back og i Noah Gaudin, som har været ude med skade, men jeg tror måske, at han er med imod os. Derudover har den tidligere Århus-spiller August Wiger har taget godt over i fraværet af Noah Gaudin.

For at sejre i lørdagens opgør skal SAH-truppen holde fast i det gode spil og de hurtige takter, de viste mod Fredericia HK. 

SønderjyskE har et betonforsvar med Morten Bjørnshauge og Jacob Bagersted. Det ser ud som om, at de er blevet lidt mere defensive i deres tilgang til forsvaret, efter de har skiftet træner. Det er et meget fysisk hold. Hvis man skal komme til noget fornuftigt, så skal man være rimelig god til at slippe kuglen – der skal spilles kvikt. 

Det er ikke kun i offensiven, at SAH skal vise sig frem og finde de gode takter fra Fredericia-kampen frem. 

Vi skal fastholde vores defensiv med den organisation og fleksibilitet i forhold til de forskellige spiltyper. Vi skal ikke komme til at sidde fast i deres fysik nede i forsvaret. Oftest vil det første pres blive afgørende, for hvis de formår at lave mange frikast på os, så bliver det vanskeligt.

Vi skal være dygtige til at kunne holde farten i vores spil og lave temposkift, så er der fornuftige forudsætninger for at få sejr på hjemmebane, slutter Nick Rasmussen.

Kampen mod SønderjyskE bliver spillet i Fælleden lørdag den 19. november klokken 15.00. Du kan finde billetter til opgøret her.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her