NICK RASMUSSEN: BOUTAF HAVDE FÅET HAMRET BRÆDDER PÅ MÅLET I PORTUGAL 

23. nov 2022

Tirsdag aften var SAH i kamp i EHF European League, hvor de mødte portugisiske Aguas Santas Milaneza på udebane. Her blev det til tredje sejr ud af tre mulige i den europæiske turnering for SAH. 

Det var ikke et SAH-mandskab, som var mærket af de mange kampe i november måned, tværtimod. En god skanse i forsvaret, bakket godt op af en eminent Salah, gjorde det svært for portugiserne at score mål. I den anden ende blev hjemmeholdet straffet af SAH’s hurtige kontrafase. 

SAH-holdet satte sig fra starten på tirsdagens opgør i det portugisiske og så sig ikke tilbage. 

Jeg oplever, at vi har forholdsvis god kontrol på kampen. Der går lidt skuddermudder i det med tre udvisninger oveni hinanden, men vi har stadig en sikker føring på 21-16, så vi bevarer kontrolen, siger cheftræner Nick Rasmussen. 

Efter kampen fremhæver Nick Rasmussen særligt én SAH-spiller, som var særdeles afgørende for det gode resultat. 

Boutaf har fået hamret brædder på målet hernede. Han var virkelig dygtig, specielt på frie chancer og fløjskuddene. Man kan sige, at han kompenserer for alle de ting, der kikser defensivt. Vi er ret effektive angrebsmæssigt i første halvleg. Især på kontrafasen, hvor vi er rimelige skarpe. Den er ført godt an af den start, Salah giver os med mange redninger. Salah og vores kontrafase var to afgørende ting for at få lagt afstand til dem til halvleg, lyder det fra en meget tilfreds cheftræner. 

Nu gælder det en hjemrejse for truppen, inden de på lørdag skal i aktion mod ligaens førende hold fra Aalborg. 

Det er altid godt at komme ind til en Aalborg-kamp med en god præstation i bagagen. Men nu skal vi først og fremmest lige igennem en rejsedag her, så skal vi samle tingene i morgen, og så kigger vi frem mod lørdagens match. 

Spillerne er efterhånden vant til ret hurtigt at omstille sig fra at spille en kamp tirsdag til så at spille en kamp lørdag. Det gør vi mere eller mindre hele tiden. Vi har heldigvis to træninger inden lørdagens kamp og har mulighed for at lave en god forberedelse til Aalborg-kampen, slutter Nick Rasmussen.

Næste hjemmekamp er i EHF European League, når spanske Bidasoa Irun kommer til Fælleden tirsdag den 29. november. Kampen fløjtes i gang 18.45. Find billetter til opgøret her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/84025/European_League_-_SAH_-_Bidasoa_Irun