NEDERLAG TIL ET LYNHURTIGT GOG-HOLD

12. nov 2021

Der var lagt op til en håndboldfest af de helt store i Ceres Arena torsdag aften, hvor stjernerne fra GOG kom på besøg. Dagens kampsponsor, Djurslands Bank, havde taget forfriskninger med til de 2732 forventningsfulde tilskuere, og med en veloplagt DJ i foyeren var festen i gang allerede inden kampstart.

Som ventet gik det lynhurtigt lige fra kampstart og efter 2 minutter var GOG foran med 2-0. Skanderborg Aarhus Håndbold fik hurtigt udlignet til 4-4. Udligning var dog en kort glæde og efter 13 minutter og 51 sekunders spil var stillingen 5-10. Nick Rasmussen forsøgte sig med diverse systemer og 7 mod 6, men fynboerne stod en stærk defensiv kamp og lukkede godt af på alle positioner. Første halvleg bød ikke på mange redninger eller megen spænding, og ved pause var stillingen 13-17.

Salah Boutaf startede stærkt ud i anden halvleg med 3 redninger i streg, og det kunne mærkes på stemningen i hallen. Midterblokken i forsvaret med skiftevis Thor Christensen, Mathias Smed og Kristian Bonefeld tog også for alvor fat i anden halvleg, hvor de langt hen ad vejen formåede at holde GOG bagspillerne fra at bryde igennem. 

Selvom forsvaret stod godt, og Salah Boutaf bød ind med mange flottel redninger, kom den udligning alle tilskuerne ventede på aldrig. Med et kvarter tilbage var stillingen 18-23, og selvom Skanderborg Aarhus drengene kæmpede, kom de desværre aldrig tættere på GOG. Kampen sluttede med stillingen 23-31.

Cheftræner Nick Rasmussen ærgrede sig over, at holdet aldrig rigtig fik tingene til at fungere i kampen:

“Fuldt fortjent sejr til GOG. Det er ærgerligt, at vores indsats i første halvleg ikke udmønter sig i et tættere resultat. Spillemæssigt er vi rigtig godt med. Torbjørn Bergerud står helt fantastisk for GOG og formår at holde vores målscore nede. I anden halvleg lykkes vi ikke at tilspille os de samme chancer, og det ærgrer mig selvfølgelig. Defensivt er det en hæderlig præsentation, men vi lykkes ikke i vores angrebsspil og får simpelthen ikke lavet nok mål. 

Vi er meget glade for, at så mange tilskuere kommer i Ceres Arena og bakker op om holdet. De skabte en festlig ramme for kampen på vores aarhusianske hjemmebane, men desværre kunne vi ikke levere det ønskede resultat.”

Morten Balling blev topscorer for Skanderborg Aarhus med 6 mål og blev samtidig også kåret til kampens spiller. Han havde hele kampen igennem taget ansvar i angrebet og gjort en kæmpe indsats for at holde gejsten oppe. Morten Balling er sponsoreret af Skan-Data A/S og buketten, han fik overrakt, var sponsoreret af Clarina Blomster i Aarhus.

Frederik Arnoldsen, Lukas Goller og Thomas Arnoldsen var alle ude med sygdom, mens Mads Kalstrup sad over med en ankelskade.

Tak til alle de fremmødte tilskuere, sponsorer og frivillige, som skabte en fantastisk kulisse for kampen.

Næste gang der skal kæmpes om de to point, er tirsdag den 16/11 kl.20:00, hvor vi møder Mors-Thy på udebane.

Næste hjemmekamp er tirsdag d. 23. november, hvor vi hjemme tager imod Fredericia. Kampen spilles kl. 20:00 i Ceres Arena, og du kan allerede nu sikre dig billet.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her