KAMPEN OM FØRSTEPLADSEN I EHF EUROPEAN LEAGUES GRUPPE D 

6. dec 2022

I aften mødes EHF European League gruppe D’s nummer 1 og 2 hinanden i kampen om førstepladsen i gruppen. Hjemmeholdet Füchse Berlin og SAH er indtil videre gået ubesejrede igennem gruppen. 

Der er selvtillid at spore hos SAH-mandskabet, som senest vandt deres kamp over TTH Holstebro i HTH Herreligaen med hele 10 mål. 

  • Det giver da helt sikkert en tro på, at det, vi går og arbejder med til dagligt, fungerer. Det er jo slutproduktet, som i den her sammenhæng er kampen, der trods alt er det vigtige. Det er også vigtigt at tage delelementer ud af det, men det er klart, at det er vigtigt at kunne eksekvere. Det synes jeg, at vi har gjort her igennem længere tid. Egentlig ikke kun i de seneste syv kampe, som vi har vundet. Men jeg synes generelt, at vi har spillet gode kampe. Vores kamp mod GOG var, selvom vi tabte, med til at overbevise os om, at vi har et niveau, som gør, at vi kan matche alle hold i Danmark, lyder det fra cheftræneren.

Nu står holdet over for den ultimative test, når det førende hold i Bundesligaen venter. 

  • Det bliver rigtigt spændende at prøve kræfter med Füchse Berlin. Bundesligaen er den bedste liga i Europa, og det betyder, at førerholdet typisk er et at de fire bedste hold i Europa. Og så kan man sige, at det er en liga, hvor der er bredde – nok den liga med mest bredde i Europa overhovedet. De er vant til at skulle være oppe på dupperne i hver eneste kamp, i særdeleshed i deres hjemlige liga fordi den er så stærk.
  • Derudover er der en stor økonomi i tysk håndbold, som gør, at rigtig mange af de bedste spillere i verden er samlet her, fortæller Nick Rasmussen. 
  • Det er en milepæl for den udvikling SAH har været igennem på halvandet år, at vi nu er en del af EHF European League og møder et hold som Füchse Berlin. 

Kampen spilles i Max-Schmeling-Halle i Berlin, hvor der er plads til 9000 tilskuere. De mange tilskuere er en ekstra motivation for spillerne, som skaber en fed stemning, lyder det fra cheftræneren: 

  • Det er selvfølgelig rarest, når det er på hjemmebane. Men den oplevelse vi havde nede i Bitola mod HC Eurofarm Pelister, den ramme og atmosfære der var dernede, den er jeg ikke sikker på, at man her i Berlin kan overtrumfe, forstået på den måde at der er en helt anden fankultur dernede. Men jeg både håber og tror, at en god fyldt kulisse er med til at give lidt ekstra til spillerne og staben, slutter Nick Rasmussen. 

Der er stadig få billetter til salg til returopgøret mod Füchse Berlin på hjemmebane den 13. december. Du kan sikre dig en billet til kampen her.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her