JONATAN MOLLERUP FORLÆNGER TIL 2024

4. nov 2022

Jonatan Mollerup blev hentet til SAH til denne sæson for at skulle løfte opgaven som tovejsspiller på højre backen. Som den eneste venstrehåndede spiller i SAH’s bagkæde har der været godt med spilletid at hente for højrebacken, som har udnyttet spilletiden godt. Mollerup har vist sit værd i det offensive, som også viser sig med en plads på top-10 listen, og så præsterer han rigtig godt defensivt i den modsatte ende. Derfor har SAH forlænget med den rutinerede  højre back til 2024. 

Sportschef Peter Bredal er meget tilfreds forlængelsen med Jonatan Mollerup, som er faldet godt til i truppen, siden han kom til klubben: 

Mollerup har præsteret på et ekstremt flot og højt niveau i begge ender af banen. Han har været en god, stabil toer i vores defensiv. Angrebsmæssigt ligger han i øjeblikket nummer 10 på topscorerlisten. Her skal man huske, at det er uden, at han skyder straffekast. Udover det er han også en spiller med et godt overblik, han har mange assist, og så spiller han med et forholdsvis lavt fejlniveau. 

Jonatan er farlig, så han er en, modstanderne hele tiden skal tage alvorligt, fordi han også skaber rum til sine medspillere. Han er sindssyg god til at slå til, når modstanderens opmærksomhed ikke er der. Jonatan er god til at tage de rigtige beslutninger, og det er vigtigt at have sådan en profil på holdet. 

De ældre spillere og herunder Jonatan har en vigtig del af talentudviklingen i klubben, fordi de fungerer som mentorer for de unge spillere. Den rolle er han også rigtig god til at tage til sig. Han er en rolig mand, som man gerne vil lytte til. Han virker som en person, både på og uden for banen, med overskud – og det er et godt signal at sende ud. Både til de unge spillere, medspillere og modspillere. 

Det er sjældent, man både får en god forsvarsspiller, som også laver mange mål, mange assist og som ikke laver ret mange fejl. Han er faldet rigtig fint til i vores spil. Så det var egentlig ikke svært for os at tage beslutning omkring en forlængelse. Vi er rigtig glade for, at det lykkedes. Jeg synes, vi har vist at være et godt match, slutter sportschef Peter Bredal.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her