JON KATBALLE FORLADER SAH

3. jun 2022

Højrebacken Jon Katballe forlader SAH efter denne sæson.

SAH og Jon har gennem sæsonen haft en tæt dialog, og der er fuld enighed om, at næste skridt i Jons udvikling er at få en masse spilletid. Den mulighed er opstået i en anden ligaklub, hvor Jon får chancen for at udvikle det enorme potentiale, han har som håndboldspiller.

Den 20-årige højreback fortæller om baggrunden for skiftet:

Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg har været rigtig glad for at være i SAH. Det er det bedste sportslige setup, jeg har været en del af i min håndboldkarriere indtil videre. Jeg har været rigtig glad for især det sociale og for træningsmiljøet, og vi har leveret over forventningerne i denne sæson.

 

Men jeg har selvfølgelig ikke spillet så meget, som jeg gerne vil. Og det er helt klart på grund af min spillemæssige udvikling, at jeg gerne vil prøve noget nyt og derfor skifter klub. Det var svært at skulle se ind i endnu en sæson, hvor jeg måske ikke ville få den spilletid, jeg drømmer om.

 

Jeg har en masse at bevise, også overfor mig selv. Jeg skal vise, at jeg kan være med på det her niveau. Jeg synes, jeg har vist det, når jeg har fået chancen.

 

Jeg har haft en god dialog med klubben og med Nick, og vi er enige om, at jeg er klar til at tage skiftet for min personlige og spillemæssige udvikling, slutter Jon Katballe.

Cheftræner Nick Rasmussen roser den velovervejede beslutning fra den unge spiller:

Jon er i den grad en ægte repræsentant for SAH. Han kom fra Århus Håndbold og købte ind på præmissen omkring spilletid og tog udfordringen op. Specielt efter julepausen har han haft en opadgående kurve. Og det har vækket noget sult i ham efter mere spilletid og en større rolle.

 

Jeg synes, det er et modigt og sejt valg, Jon har taget. Hans kommende klub får en rigtig god nyerhvervelse. De modtager et menneske og en spiller, som har mod på og lyst til at give den max gas. Især det, han har vist de seneste måneder, bliver spændende for ham at prøve af i en anden klub.

 

Jeg kan ikke andet end give Jon de bedste anbefalinger med på vejen. Vi vil følge ham tæt, og det kan være, at vores veje krydses igen på et tidspunkt.

Fra klubbens side sender vi en stor tak til Jon Katballe, og vi ønsker ham al muligt held og lykke i den nye klub. Vi glæder os til at følge Jons udvikling på tæt hold og til at mødes i ligaen.

 

Foto: Ole Nielsen

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her