INTERNATIONALE KAMPE GIVER INSPIRATION TIL DAGLIGDAGEN OG FORNYET ENERGI

12. aug 2022

Søndagens opgør mod SG Flensburg-Handewitt bliver den tredje kamp mod et internationalt hold på kun fem dage for SAH-truppen. Tre kampe og fem dage som giver inspiration og energi til de videre forberedelser frem mod sæsonen 2022/23. 

Cheftræner Nick Rasmussen ser frem til kampen mod Flensburg og de mange danske landsholdspillere.

Både i forhold til dagligdagen og til EHF-cuppen, så tænker jeg, at det jo giver spillerne inspiration til, hvor de er henne, og hvor de skal hen, hvis de vil med op og spille. Flensburg og Magdeburg er to topmandskaber, så det giver et fingerpeg til de enkelte spillere om, hvad der skal til. 

Samtidig har vi også mange ting, som vi kan tage med fra kampene mod Magdeburg og Kolstad, hvor vi er på et fint niveau i forhold til at matche holdene. Det giver inspiration til dagligdagen og fornyet energi her midt i forberedelsesperioden at spille mod nogle hold, som man ikke har spillet mod så tit, siger Nick Rasmussen. 

Dosering af spillerne og bredde på holdet er nøgleord for den kommende sæson. Derfor er det også noget af det, som blandt andet præger taktikken til opgøret mod Flensburg-Handewitt. 

Vi er nok lidt mere opmærksomme på den dosering, vi giver spillerne. Vi vil jo gerne have et bredt hold, så det betyder også, at vi er nødt til at få mange spillere i spil. Så det handler jo ikke kun om, at det er en træningskamp, og at vi spiller mange kampe på fem dage. Det handler lige så meget om, at vi får udviklet de enkelte spillere, så holdet samlet set bliver dygtigere, lyder det fra cheftræneren. 

Det var rigtig dejligt, at der var mange mennesker i Fælleden i onsdags. Det håber jeg selvfølgelig også er tilfældet søndag i Ceres Arena. Og så håber jeg på, at vi igen får en rigtig fed håndboldkamp. Magdeburg-kampen var god reklame for sporten og for SAH-holdet. Jeg håber da, at vi kan give publikum en lige så fin oplevelse søndag, fortæller Nick Rasmussen. 

Kampen spilles søndag den 14. august kl. 15.00. Efter kampen vil der være after match, hvor det er muligt at få autografer af spillere fra begge hold. 

Har du ikke allerede sikret dig billetter til kampen, kan de købes via linket her: https://billet.skanderborg-aarhus.dk/79636/Skanderborg_Aarhus_-_SG_Flensburg_Handewitt