Heroisk fight mod SønderjyskE og 2.000 tilskuere i SKANSEN

11. sep 2021

SønderjyskE var klar til kamp, og det samme var de flere end 2.000 fremmødte tilskuere i SKANSEN fredag aften. Hele hallen var kogende fra start, og der var ingen tvivl om, at det ville blive en hård kamp.

Første halvleg startede tøvende for Skanderborg Aarhus drengene, og Nick Rasmussen måtte efter kun 6 minutters spilletid tage første timeout for at få samling på holdet. Der kom ro på, og drengene fik hurtigt hentet SønderjyskEs lille forspring. Der var varmt i hallen, hvilket medførte en del spilstop, så både gulv og bold kunne blive tørret af. Skanderborg Aarhus drengene i hvide udebanetrøjer formåede at holde hovederne kolde og kæmpede sig frem til et 2 måls forspring og gik til halvleg med cifrene 11-13.

Anden halvleg startede godt ud, og drengene øgede føringen ind til midten af anden halvleg. Her gik angrebsspillet lidt i stå, og der blev brændt mange chancer samtidig med, at SønderjyskEs Kasper Larsen for alvor tog fra i målet.

Efter en meget nødvendig timeout med 10 minutter tilbage kom der gang i angrebet igen, og Skanderborg Aarhus-holdet fik kæmpet sig tilbage i kampen.

Med 1 minut igen, en stilling på 24-24, med stemning og spænding helt i top, fik vi tilkendt et straffekast. Thomas Arnoldsen tog ansvar og gik frem til 7 meter pletten. Han brændte, men heldigvis røg bolden lige tilbage i hænderne på ham, og han fik puttet bolden i målet. Salah Boutaf ender med at være den helt stor helt, da han redder kampens sidste skud fra SøndejyskEs Noah Gaudin, og kampen ender 24-25.

Efter kampen sagde en lettet Nick Rasmussen:

”Vi fik 2 hårdt tilkæmpede point. Flot defensiv – hvor Salah Boutaf spiller en meget afgørende rolle de sidste 10 minutter. Det var generelt en heroisk fight, hvor Thomas Arnoldsen, Balling og Bonefeld spillede en afgørende rolle i vores 7 mod 6 spil de sidste 10 minutter.”

Vi holder efter anden kamp fast i vores 3. plads i HTH Herreligaen. Thomas Arnoldsen blev topscorer for Skanderborg Aarhus Håndbold med 6 mål.

Næste kamp er mod Lemvig-Thyborøn mandag den 20. september kl. 20:00 i Lemvig, en kamp som kan ses på TV2 Sport.

//

Kampen i tal:

1. Kristoffer Laursen – 29% (9/31), straffe 0% (0/2)

12.Salah Boutaf – 50% (2/3), straffe 0% (0/1)

4. Lars Skaarup – 4 mål

6. Kristian Bonefeld – 2 mål

11.Thomas Arnoldsen – 6 mål, 1 udvisning

15.Mike Haack – 4 mål

20.Morten Balling – 3 mål

21.Mathias Smed – 1 advarsel

23.Morten Hempel Jensen – 4 mål

24.Mathias Bitsch – 2 mål

Foto: Leif Elsborg