Godt nytår – vi ses i 2022

31. dec 2021

Lige om lidt slutter 2021, og 2022 starter.

2021 har været et vildt udfordrende og spændende år for Skanderborg Aarhus Håndbold. To klubber er blevet til én, med andre ord er to æraer sluttet og en ny er startet.

Siden offentliggørelsen af den nye klub – Skanderborg Aarhus Håndbold, er der blevet arbejdet benhårdt for at skabe ikke kun det bedst mulige sportslige afsæt, men også for at skabe de bedst mulige rammer for fans, de mange fantastiske frivillige og vores sponsorer.

Så tak for støtten til jer alle. Uden jer ville vi ikke været kommet så langt, som vi er.

Men lad os lige tage et lille blik tilbage på, hvad der er sket de seneste 6 måneder.

Vi startede sæsonen ud med en 12-måls sejr på hjemmebane i Fælleden foran 1.262 tilskuere. 3 dage senere tog vi til Sønderborg, hvor SønderjyskE og deres 2.018 fans ventede, og tog 2 point med hjem. I slutningen af september blev der spillet legende kamp i Ceres Arena, hvor vores direktør Mads Lind stod for et par flotte mål. Vi fightede os til 2 point i Skjern. Spillede i pink trøjer for at støtte Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. Tabt til Bjerringbro Silkeborg og misset Final4. Sejret over TTH på hjemmebane. Spillet mod GOG for 99.000 TV-seere. Haft 400 sponsorer til VIP-arrangement op til GOG-kampen. Sat rammerne for næste års trup. Produceret en øl. Hevet 2 point med hjem fra Nordsjælland og fra Esbjerg. Sammensat en helt ny organisation og bestyrelse. Fået udsat 2 kampe på grund af corona. Og i går satte vi så punktum for den første halvdel af sæsonen.

De første 6 måneder har budt på både op- og nedturer, men det, vi vil huske allerbedst, er de 11 sejre, 22 point og den fantastiske opbakning vi har oplevet på såvel hjemme- som udebane.

Det er gået godt sportsligt, og det kan også ses på udtagelserne til landshold og ungdomslandshold.

Vores færøske fløjtalent Hakun West Av Teigum har ad flere omgange været udtaget til det færøske ungdomslandshold. Og til januar drager Nicolai Skytte, Lasse Højgaard, Lukas Goller, Frederik Arnoldsen og Thomas Arnoldsen endnu engang afsted med ungdomslandsholdet på træningslejr. Udover at være en fast mand på ungdomslandsholdet blev Thomas Arnoldsen i efteråret også udtaget til Herrelandsholdets EM-bruttotrup.

Det går godt for de unge talenter, men det går også fantastisk for vores to målmænd. Kristoffer Laursen og Salah Boutaf har tilsammen en redningsprocent på 32,81%, hvilket placerer dem som det 3. bedste målmandspar i ligaen!

De rutinerede spillere gør en kæmpeindsats for at sætte retningen på træningsbanen, i kamp og i styrketræningsrummet. Deres erfaring og rutine gør dem til pejlepunkter for de unge talenter, og de er med til at løfte hele truppen op på et højt niveau.

Holdet har gjort det godt, men det har vores frivillige også! De sætter op til kampene, tager imod i indgangene, checker billetter (og coronapas), sørger for at I kan få noget at drikke under kampene, og sidst men ikke mindst rydder de så det hele op igen. Et ekstra stort tak skal derfor lyde til de frivillige! Vi ville ikke kunne gøre dette uden jer.

Vi vil gerne slutte af med at sige tak til jer, der er mødt op på vores hjemmebaner i Aarhus og i Skanderborg og har holdt stemning højt, både når det er gået godt, men også når det indimellem har set lidt sort ud, og ikke mindst tak til jer der viser jeres støtte på de sociale medier. 2022 kan kun blive godt med jer i ryggen, og vi glæder os til at se jer alle ude i hallerne igen.

Det østjyske håndboldflagskib har sat sejl, og kursen er sat mod toppen.

Godt Nytår til jer alle og pas godt på jer selv, indtil vi ses igen.