Fremragende sejr over Skjern i Ceres Arena

23. mar 2022

3.442 tilskuere skabte onsdag rammerne for en fantastisk håndboldaften i Ceres Arena, hvor hjemmeholdet fik sat en kæp i hjulet på den vestjyske sejrsstime. Skjern ankom med skræmmende 12 point ud af 12 mulige i de seneste 6 kampe.

Aftenens kamp var et opgør om tredjepladsen, som udover at give et point med over i slutspillet også med stor sandsynlighed vil være adgangsgivende til europæisk håndbold næste sæson.

Rammerne var dermed sat til en vaskeægte topopgør.

Østjyderne startede som lyn og torden og spillede med en formidabel defensiv i første halvleg. Pausecifrene 15-6 vidnede om et virkelig stærkt forsvar foran en velspillende Salah Boutaf, som hev den ene vilde redning frem efter den anden og blev noteret for en redningsprocent på 69 i de første 30 minutter.

Der blev brugt mange kræfter i første halvleg, og derfor gik tempoet lidt ud af Skanderborg Aarhus-holdets spil i anden halvleg. Skjern kom lidt lettere til scoringer, men sejren var reelt aldrig i fare, og det fantastiske østjyske publikum i Ceres Arena kunne efter slutfløjtet juble over en solid sejr på hjemmebane.

Det var også en yderst tilfreds Nick Rasmussen, som kunne evaluere på kampen.

”Jeg synes vores første halvleg reelt set er noget af det bedste, vi har præsteret i sæsonen.

 

At vi kan holde et modstanderhold på Skjerns niveau på 6 mål i en halvleg, er meget atypisk, men jeg synes også, vi dækker helt fantastisk op.

 

Skjern ændrer nogle ting i anden halvleg, som vi ikke helt formår at løse, og der er selvfølgelig nogle ting, vi skal hjem og arbejde videre med. Sådan er det altid efter en kamp. Men det er svært at være utilfreds med et forsvar, som kun lukker 24 mål ind.

 

Generelt gennem hele kampen spiller vi med stor sikkerhed.”

 

Det indlevende publikum i Ceres Arena var med til at give god stemning og opbakning, og det blev naturligvis også opfanget på bænken.

 

”Det var en fremragende kulisse at spille håndbold i. Den interesse, som Skanderborg Aarhus Håndbold har vakt i Østjylland, og den konstante opbakning vi får, giver meget til en trup,” slutter en glad Nick Rasmussen.

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her