FLOT FIGHT MOD ET STJERNESPÆKKET FLENSBURG-HOLD

15. aug 2022

Søndag eftermiddag gæstede det landsholdsspækkede tyske storhold, Flensburg-Handewitt, Ceres Arena i Aarhus, og det var en tændt og klar SAH-trup, som tog imod udeholdet.

De mange tilskuere, som havde trodset solskin og strandvejr og lagt vejen forbi Ceres Arena, var vidner til en jævnbyrdig første halvleg, hvor det for gæsternes vedkommende især var fløjspillerne Emil Jakobsen og Johan Hansen, der dominerede. Det lykkedes SAH-drengene at slå et lille hul i slutningen af første halvleg, og vi gik til halvleg foran 17-14. Den føring holdt drengene fast i, og først i kampens sidste 10 minutter lykkedes det for Flensburg at udligne.  Herfra byttede holdene lidt mål, indtil SG Flensburg-Handewitt scorede tre mål de sidste tre minutter. Slutresultatet blev 34-37.

Nick Rasmussen er overordnet tilfreds med det han så i søndagens opgør. Han er særligt tilfreds med angrebsspillet, og hvor godt holdet eksekverede 7 mod 6 spillet. 

Det var en rigtig fin håndboldkamp. Vi spiller virkelig godt angrebshåndbold, og jeg synes i øvrigt også vores 7 mod 6 var fin. Det, der manglede, var, at vi kunne løse deres 7 mod 6. Men ellers leverede vi rigtig fint på mange parametre hele vejen igennem kampen. Jeg er overordnet lidt ærgerlig over, at de løber os over ende i de sidste minutter. Men jeg er glad for det niveau, vi viser i hele kampen. 

En hård men udbytterig uge er overstået for SAH-truppen. 

Den her uge har været hård, men den har samtidig været udbytterig for os. Vi har virkelig fået prøvet en masse konstellationer, som Søren Fisker og jeg skal hjem og prøve at kigge lidt på og se, hvad der fungerer – og hvad som ikke fungerer, og hvor vi kan justere. Jeg er overordnet godt tilfreds, lyder det fra Nick Rasmussen.

Lars Mousing og Thomas Arnoldsen er delte topscorere med 7 mål hver.

Resten af målscorerne; Jonatan Mollerup 5, Hakun West av Teigum 4, Morten Hempel Jensen 3, Morten Balling 2, Anton Bramming 2, Frederik Arnoldsen 1, Kristian Bonefeld 1, Torben Petersen 1, Thor Christensen 1.  

SG Flensburg Handewitt målscorere;

Johan Hansen 9, Lasse Møller 7, Emil Jakobsen 4, Simon Hald 4, Magnus Rød 3,  August Pedersen 3, Johannes Golla 3, Mads Mensah 2, Teitur Einarsson 1, Anton Lindskog 1.

En stor tak til de omkring 1000 tilskuere, som på trods af det gode vejr kom i hallen søndag eftermiddag og skabte en fed stemning både under kampen og den efterfølgende after match, hvor der blev skrevet mange autografer og skudt selfies.

Næste kamp spilles på torsdag den 18. august, når SAH møder BSH i en testkamp. Kampen bliver spillet klokken 18.00 i Mårslet Hallen. Der skal betales entre i indgangen – 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

 

FOTO: OLE NIELSEN