FANTASTISK DEFENSIV GAV EN 10-MÅLS SEJR I SKJERN

6. mar 2023

SAH tog til Skjern for at få revanche og det må man sige de fik, da holdet søndag aften spillede i Skjern Bank Arena.

SAH sad på kampen fra starten, og det skete i høj grad  hvor Salah tog fra, han var ikke til at stoppe i målet, hvor han tager den ene redning efter den anden, som gør han ender med en redningsprocent på hele 52,7%. defensiven var også godt og det sammen med et godt angreb sikret SAH sejren på 30-20

Det var en meget tilfreds cheftræner Nick Rasmusen, der efter slutfløjtet kommenterede på kampen.

– Jeg havde håbet på en sejr i dag, men jeg havde ikke regnet med at vinde med 10 mål. Det var fremragende defensiv præstation.

I målet stod Salah Boutaf med en redningsprocent på 53, og hans formidable præstation var i høj grad med til at tage pusten fra vestjyderne, fortsætter Nick Rasmussen.

– Første halvleg går helt klar til Salah, som stod fantastisk i målet. Jeg er glad for, at der også var redninger på lange skud i dag. Anden halvleg går til vores defensiv 6 mod 6, hvor vi dækker rigtig godt op. I dag var vi lidt over niveau end Skjern, hvilket var med til at give os sejren.

– Hvis vores defensive spil bliver ved med at være så godt, og vores målmænd fortsætter med at tage fra i målet, skal det nok gå os godt, når vi skal spille EHF European League 1/8 finale mod BM Granollers den 21. og 28. marts.

En stor tak for opbakningen til de mange medrejsende tilskuere, som tog den lange vej til Skjern for at støtte om drengene.

Efter en kort landsholdspause skal SAH-drengene i aktion igen den 14. marts, når pokalturnering skydes i gang med lokalopgøret mod Brabrand IF på udebane.

Næste ligahjemmekamp spilles lørdag den 18. marts kl. 16.10, når vi tager imod BSH i Aarhus Arena. Du kan hente en billet til kampen her.

Arkivfoto: Ole Nielsen