ENDNU EN GYSER SIKRER TO POINT TIL SKANDERBORG AARHUS

12. feb 2022

Efter to gyseropgør mod Nordsjælland og TMS Ringsted ventede Sønderjyske Herrer i lørdagens hjemmekamp i Ceres Arena i Aarhus.

Til opgøret havde Skanderborg Aarhus Kenneth Jørgensen og Christoffer Zinck ved roret, da cheftræner Nick Rasmussen var ude med sygdom.

De to trænervikarer var fra sidelinien vidner til flere fejlaflevering og afbrændere de første minutter af en kamp, som generelt ikke var særlig pæn. SønderjyskE kom bedst fra start, og de østjyske spillere skulle kæmpe for at hænge på.

Der gik et kvarters tid, før SAH fik styr på tingene. Salah begyndte at tage fra i målet, spillet lykkedes bedre i offensiven, og i defensiven gik Thomas Arnoldsen frem i en 5-1, som stækkede SønderjyskEs franske spiller, Noah Gaudin.

Efter 17 minutter kom SAH for første gang i kampen foran, og den føring blev yderligere udbygget til 9-7. Herefter kom der igen en rodet periode med masser af fejl i begge ender, men et kontant forsvarsspil af midterblokken Thor Christensen, Mathias Smed og Kristian Bonefeld og et par hurtige scoringer sendte Skanderborg Aarhus til pausen med en to-målsføring, 13-11.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage mellem de to hold, hvor SAH efter 7 minutters spil kom foran med tre mål. Den føring blev hurtigt hentet, og 4 minutter senere var gæsterne foran 17-16.

SAH skiftede til 7 mod 6 i offensiven og fik igen mere styr på kampen trods et par tekniske fejl, som blev udnyttet til scoringer på tomt mål.

Solidt målmandsspil fra Kristoffer Laursen, og scoring fra Hakun West av Teigum bragte igen SAH foran, 21-20. Forsvaret med Mathias Smed og Mads Kalstrup i samarbejde med Thor Christensen og Kristian Bonefeld stod rigtig godt, og i angrebet smed Thomas Arnoldsen og Morten Balling alt ind. Balling sikrede sejren på en straffekastscoring til 25-23 med 10 sekunder tilbage på haluret. Sønderjyske fik eftermiddagens sidste scoring på straffe til slutresultatet 25-24 i hjemmeholdets favør i endnu en gyser.

Dagens mand i spidsen, assistenttræner Kenneth Jørgensen, var tilfreds med kampens resultat og de to point, som cementerede 3. pladsen i HTH Herreligaen:

– Jeg synes, vi i perioder får rigtig godt fat i midterforsvaret. Mads Kalstrup kommer ind i anden halvleg og spiller en rigtig fin defensiv, og dér matcher vi SønderjyskE fysisk.

 

Angrebsmæssigt kløjer vi lidt i den i anden halvleg og får ikke rigtig åbnet deres forsvar på samme måde. Der skulle en 7 mod 6 til i dag, og der var Balling heldigvis iskold til sidst.

 

Vi har haft 3 kampen indenfor en uge. Vi har vundet alle tre, og vi er mentalt ovenpå. Nu skal vi lige restituere fysisk, inden vi på torsdag skal møde KIF Kolding på udebane.

Hakun West av Teigum blev kåret til kampens spiller.

Tak til alle de frivillige, som skabte fantastiske rammer for gæsterne. Tak til sponsorer og de 1320 tilskuere, som trods vinterferien havde taget turen ned ad Stadion Alle til Ceres Arena og en neglebidder af en håndboldkamp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hey, vent!

Få det seneste nye fra Skanderborg Aarhus Håndbold direkte i din indbakke - tilmeld dig vores nyhedsbrev her